Referenties

Recruitment is en blijft mensenwerk. Een persoonlijke, transparante werkwijze is voor ons vanzelfsprekend. Mensen en organisaties bij elkaar brengen die elkaar versterken. Iets waar wij ons dagelijks voor blijven inzetten. Lees onderstaand hoe klanten en kandidaten onze werkwijze ervaren:

Anja, 2016

"Nadat ik een vacature had gezien die voor mij geschikt leek te zijn, heb ik veel en intensief contact gehad over deze vacature met Maykel. Het contact is heel persoonlijk, en hij neemt echt de tijd om je te leren kennen om zo de juiste persoon bij een bedrijf op gesprek te laten gaan. Mijn ervaring met Korndewal IT-workX was heel erg positief, en ik gun iedereen de persoonlijke hulp van Maykel wanneer je een nieuwe baan zoekt!"

Bron: LinkedIn

Ben, 2016

“Maykel is enorm betrokken en erg dienstverlenend. Hij weet precies de juiste werkgever te matchen op jouw profiel. Ik heb hem ervaren als een op en top professional. Dit zou de standaard voor alle recruiters moeten zijn.”

Bron: LinkedIn

Robert, 2016

“Ik heb dankzij Korndewal IT-workx nu een nieuwe leuke baan gevonden. Maykel heeft de contacten gelegd tussen mij en mijn nieuwe bedrijf. Was erg behulpzaam en correct naar mij toe, een voorbeeld voor andere recruiters.”

Bron: LinkedIn

Dylan, 2016

“Dankzij Maykel heb ik naast mijn studie System and Network Engineering een parttime baan in mijn vakgebied!

Als student is het zeer lastig om een parttime baan te vinden in mijn vakgebied. Het vereist een flexibele werkgever die graag veel energie stopt in jonge mensen.

Doordat Maykel potentie in de situatie zag heeft hij me voorgesteld bij een bedrijf die interesse had, vervolgens heb ik nu een parttime baan!”

Bron: LinkedIn

Marieke, 2016

“Maykel really listen to which kind of person you are looking for. He dives deep into the company to get a good feeling of the companies culture and work structure. His company also helped with checking the candidates technical knowledge and background. He is very flexible to plan interviews and also helps in making your interviews techniques even better. He found good candidates for us in a very short time. Not months, but weeks!”

Bron: LinkedIn

Richard, 2016

”Ik ken Maykel nog niet zo heel erg lang, maar hij wist in zeer korte tijd zowel mijn technische kwaliteiten als sociale kwaliteiten te matchen met een hele leuke uitdagende baan. Ook kreeg ik regelmatig een status update en waren de gesprekken altijd heel plezierig.“

Bron: LinkedIn

Daan, 2015

”Bij Maykel wordt er daadwerkelijk gekeken of het bedrijf en sollicitant een match zijn, niet alleen op het gebied van kennis, maar ook op het sociale aspect. Er wordt gekeken naar wat voor persoon er aan de overkant van de tafel zit en wie/wat bij diegene zal passen. Naast dat dit de omgang prettiger maakt, wordt de kans van slagen ook vergroot.”

Bron: LinkedIn

Roald, 2016

"Na mijn studie was ik opzoek naar een passende startersfunctie. Samen met Ron en Maykel hebben wij gekeken naar mijn interesses, CV en ervaring. Hierdoor kwamen wij al snel bij een beschikbare vacature. Twee weken later had ik een contract getekend en ben ik werkzaam bij een erg leuke organisatie welke bij mijn persoonlijkheid past.

Wat ik erg waardeerde was dat Maykel en Ron je echt in ondersteunen in het proces. Er wordt veel tijd gestoken in het kennismaken met de kandidaat. Hierdoor kunnen zij een passende baan matchen met je wensen en je persoonlijkheid. Maykel en Ron kennen hun klanten en weten hierdoor wat een organisatie zoekt.

Verder is er tijdens de sollicitatie procedures veel contact. Maykel wil graag op de hoogte worden gehouden en is altijd erg enthousiast en meedenkend.

In het begin had ik geen hoge verwachtingen van een recruitmentbureau, Korndewal heeft deze verwachtingen zeker overtroffen!"

Stefan, 2015

”Maykel heeft mij goed begeleid in het zoeken naar een nieuwe, passende baan. Zelfs een afspraak en telefonisch contact buiten werktijd behoorde tot de mogelijkheden.

Ik zou Korndewal IT-workX zeker aanraden bij kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe baan!”

Bron: LinkedIn

Maarten, 2014

”Ik heb Maykel ervaren als een zeer vriendelijk en kundig persoon met een duidelijke focus op een ideale match tussen wat de klant wilt en wat de kandidaat te bieden heeft. Behalve naar skills & expertise wordt er ook gekeken naar het karakter & persoonlijke eigenschappen van de kandidaat om op die manier een goede inschatting te maken of hij/zij goed past in de bedrijfscultuur van de klant. En juist met deze persoonlijke werkwijze onderscheidt Korndewal Recruitment zich van andere werving en selectiebureau's.”

Bron: LinkedIn

Paul, 2012

“In augustus jl. ben ik via Korndewal IT-workX begonnen in de functie van Business Development Manager bij Valk Software. Valk was op zoek naar een ervaren Business Development Manager die in staat is om nieuwe klanten te scoren in, voor Valk althans, nieuwe verticals in de Non Food. Na een kennismaking en zorgvuldige briefing van Ron Korndewal over Valk, hun visie en strategie, hun kernwaarden en de opdracht die de nieuwe Business Development Manager Van Valk meekrijgt, ben ik bijzonder enthousiast geraakt over het bedrijf Valk alsmede, de vacante positie en last but not least, Korndewal IT-workX.

Mijn persoonlijke ervaring is dat sollicitanten deugdelijk en volledig geïnformeerd worden over de inhoud van de vacante functie én het bedrijf! De informatie die van sollicitanten verkregen is wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Ook in andere opzichten wordt de privacy van de sollicitant gerespecteerd. Ron heeft mij direct voorgesteld bij de directie van Valk en binnen een week na mijn introductie en kennismaking met Valk heb ik mijn handtekening onder het contract mogen zetten! Inmiddels kan ik met gepaste trots melden dat er een aantal buitengewoon interessante deals met gerenommeerde Non-Food Retailers zijn en zullen worden afgesloten!

Uitstekende service, professionaliteit en de enorme betrokkenheid maken dat Korndewal IT-workX de partij is om zaken mee te doen en ik zal ook zeker terugkeren als wij weer een dringende behoefte aan goede mensen hebben. Ik kan een ieder dan ook van harte adviseren om met Korndewal IT-workX in contact te treden als men op zoek is naar een nieuwe uitdaging of op zoek is naar een goede medewerker! Korndewal IT-workX maakt het namelijk waar!”

Bron: LinkedIn

Wouter, 2017

Maykel ben ik enorm dankbaar. Zijn snelle schakelen, communicatie en daadkracht hebben mij binnen onwijs snelle tijd, een eerste baan in de sales opgeleverd!

Paul, 2017

Nog nooit gesolliciteerd, had geen CV. En op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mede Door Maykel ben ik bij mijn eerste sollicitatie door twee gesprekken gekomen en aangenomen! Door goede begeleiding en tips is dit helemaal goed gekomen! bedankt hiervoor.

Jordy, 2016

“Dankzij Maykel Korndewal heb ik in een zeer kort tijdsbestek een nieuwe uitdaging gevonden. Maykel heb ik ervaren als een zeer kundige en fijne recruiter in vergelijking met andere concurrenten. Vanaf het eerste contact tot aan het moment dat ik officieel in dienst van de nieuwe werkgever trad heb ik als zeer positief ervaren. Een voorbeeld voor menig ander recruiter!”

Bron: LinkedIn

Marc, 2016

“Na het afronden van mijn opleiding heb ik verschillende uitzendbureau's benaderd om voor contacten te zorgen en hopelijk snel een baan te vinden. Ook heb ik contact opgenomen met Maykel i.v.m. een openstaande vacature van een bedrijf dat spoedig een nieuwe werknemer zocht.

Maykel heeft mij zeer persoonlijk en netjes geholpen. Ook heeft Maykel ervoor gezorgd dat ik binnen twee dagen mijn eerste gesprek had bij het betreffende bedrijf. Het tweede gesprek was de dag erna al!

Beide gesprekken zijn goed verlopen en ik ging naar huis met een contract in mijn rugzak. Zeer tevreden over de service die Maykel biedt.”

Bron: LinkedIn

Edwin, 2016

“Ron heb ik leren kennen als een recruiter die zich onderscheidt door zijn enorme betrokkenheid bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. De communicatie met Ron verloopt erg soepel. Doordat Ron niet afwacht maar snel schakelt is hij in staat om het recruitment proces vlot te laten verlopen. Persoonlijk en attent, zo kan het dus ook!”

Bron: LinkedIn

Kevin, 2016

“Ron Korndewal heeft mij op een hele kwalitatieve en behulpzame manier door het sollicitatieproces geleid. Wat voor mij als net afgestudeerde student heel waardevol was.Zeer vriendelijke benadering en begrip voor alle aanwezige vragen.”

Bron: LinkedIn

Willem, 2016

“Maykel helpt Office Extensions met de werving en selectie van personeel, en weet elke keer weer de juiste mensen aan te leveren. Maykel zoekt echt naar de juist match voor beide partijen, en werkt met duidelijke afspraken.”

Bron: LinkedIn

Dennis, 2016

“Maykel heeft mij gekoppeld aan Office Extentions, na een 1e gesprek ging alles heel snel en binnen een week had ik een getekend contract.

Het was heel plezierig zaken te doen met Maykel. Hij wist mij na een gesprek goed in te schatten en had snel wat gevonden voor mij!

Een aanrader voor andere!”

Bron: LinkedIn

Wieshaal, 2015

“Maykel had meteen een goede eerste indruk achtergelaten door snel te schakelen en begreep goed wat mijn wensenprioriteiten waren. Hij heeft een energieke en enthousiaste houding, waarbij hij duidelijk zijn ambitie naar voren brengt om anderen hiermee te helpen. Zelf heeft hij een harde basis opgebouwd aan kennis, waardoor hij duidelijk doorziet dat recruiting veel beter kan. Vooral zijn ervaren en doeltreffende social media achtergrond maakt hem één van de betere recruiters van deze tijd.”

Bron: LinkedIn

Adimo, 2015

“Maykel Korndewal is een recruiter die oog heeft op de persoon. Hij gaat pas aan de slag nadat je alle wensen bij hem hebt neergelegd. Na een tal van telefoongesprekken en een gezellig gesprek op kantoor weet hij precies wat je zoekt en gaat dan op pad om jou droomplek te vinden. Binnen een mum van tijd wist Maykel een aantal plekken in de buurt voor te leggen waar ik uit kon kiezen. Een bedrijf sprong boven alles uit en hier bereide Maykel mij op voor. Binnen no-time kon ik op gesprek en de zelfde dag hoorde ik nog dat ik kon beginnen! Door deze service zit ik nog steeds met plezier op mijn plek en hiervoor wil ik Maykel zeer hartelijk bedanken!”

Bron: LinkedIn

Walter, 2015

”Ik was helemaal niet op zoek naar een andere baan, totdat Maykel me benaderde voor een mooie functie. In eerste instantie was ik wat terughoudend in de veronderstelling dat dit de zóveelste recruiter zou zijn die zogenaamd dé functie voor mij had gevonden.

Dit bleek echter een onterechte gedachte, het snelle handelen en de persoonlijke benadering sprak mij zeer aan. Hij bood zelfs aan om mij op te halen van het station!

Ik heb Maykel leren kennen als een uiterst vriendelijk en sociaal persoon. Inmiddels is het contract rond en heb ik dankzij Maykel een mooie functie in mijn woonplaats gevonden.”

Bron: LinkedIn

Koen, 2010

“Ron is een enthousiaste, persoonlijke collega welke business ziet en aanpakt. Hij weet gestructureerd ICT vraag in te vullen door (enkel) passende ICT specialisten te plaatsen. Zowel op detachering als detavast gebied is hij dé persoon voor omgeving Amersfoort!”

Bron: LinkedIn

Vacature

Meer informatie
Stel je vragen direct aan Maykel Korndewal.

 

Vacature Bellen  033-4779337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op