TMA talentenanalyse

De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

De TMA talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken.Wij hebben de training tot TMA methode voor recruiters met succes gevolgd. Wij zijn hiermee gecertificeerd om TMA assessment in te zetten bij kandidaten.

Wat kunnen wij betekenen

In samenwerking met een strategische partner kunnen wij in aanvulling van de werving & selectieprocedure onderstaande diensten voor u aanbieden:

  • Competentiescan
  • TMA - Analyse
  • TMA - Analyse met Capaciteitenanalyse
  • TMA - Analyse + Gesprek

Meer informatie

Voor meer informatie over TMA talentanalyses, competentiescan of tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen via 033-4779337.

Bel terug

Vacature

Meer informatie
Stel je vragen direct aan Maykel Korndewal.

 

Vacature Bellen  033-4779337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op