Vacatures Management ICT

Teamlead Infrastructuur Team - Amsterdam

Op zoek naar een vaste baan als Teamlead bij een gerenommeerde organisatie in Amsterdam die faciliteert in de ICT-Infrastructuur voor meerdere Universitaire Onderzoeksinstituten? Wij zijn per direct op zoek naar een Teamlead die samen met 11 collega’s de technische infrastructuur en...
Gepubliceerd: 14-02-2020
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00676

Delivery Consultant Onetrail TPN - Zeist

Ga jij onze klanten helpen met het onboarden op ons Onetrail platform? Vind je klantcontact leuk en wil je klanten graag helpen met het automatiseren van hun handelsprocessen? Voor de uitbreiding van ons team zij we opzoek naar een Delivery Consultant.
Gepubliceerd: 07-02-2020
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#IT00662

Sales Executive (Rail Cargo Software) - Rotterdam

Op zoek naar een uitdagende functie als Sales Executive waarbij je in binnen- en buitenland verantwoordelijk bent voor de verkoop van een SaaS-dienst? Een order-to-cash oplossing die speciaal ontwikkeld is voor Rail Cargo Operators? Wij komen graag in contact!
Gepubliceerd: 03-01-2020
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#IT00620

Applicatiebeheerder Dynamics AX - Reeuwijk

Op zoek naar een vaste baan als Applicatiebeheerder bij een snel groeiende, internationale handelsorganisatie gevestigd in Reeuwijk? Wij zijn per direct op zoek naar Applicatiebeheerder die intern verantwoordelijk is voor het beheer van Microsoft Dynamics AX 2012 R3 en de overige applicaties.
Gepubliceerd: 02-01-2020
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00629
Zoekcriteria