Vacatures Management ICT

Commerciële Business Unit Manager - Zeist

Als Commerciële Business Unit Manager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen van Civity. Je krijgt er energie van om nieuwe klanten te vinden en binden. Daarnaast haal je ook energie uit het motiveren en aansturen van een team. Ben jij op zoek naar een...
Gepubliceerd: 13-05-2022
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00877

Programma Coördinator a.i. - Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende interim opdracht op het snijvlak beleidsontwikkeling, projectmanagement en data analyse? Weet jij als kwartiermaker de transitie richting een informatie gestuurde organisatie teweeg te brengen? Wij komen graag in contact met een ervaren Programma Coördinator.
Gepubliceerd: 15-04-2022
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00864

Online Projectmanager - Arnhem

Beschik je over een achtergrond als online projectmanager bij een digital agency of full service internetbureau? Heb je ervaring met het managen van projecten die uiteindelijk resulteren in mooie online producten of oplossingen? Wij zijn per direct op zoek naar een projectmanager die zich meer...
Gepubliceerd: 15-04-2022
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#IT00830

Implementatie Consultant - Amersfoort

Ben je op zoek naar een functionele baan als Implementatie Consultant waarin jij de vertaalslag maakt tussen de Business & IT in relatie tot een in-house ontwikkelde softwareoplossing? Wij zijn voor een klant in Amersfoort per direct op zoek naar een Implementatie Consultant in Amersfoort.
Gepubliceerd: 04-01-2022
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMKO00814

Applicatiebeheerder Dynamics AX - Reeuwijk

Op zoek naar een vaste baan als Applicatiebeheerder bij een snel groeiende, internationale handelsorganisatie gevestigd in Reeuwijk? Wij zijn per direct op zoek naar Applicatiebeheerder die intern verantwoordelijk is voor het beheer van Microsoft Dynamics AX 2012 R3 en de overige applicaties.
Gepubliceerd: 04-01-2022
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00771
Zoekcriteria