ratio pixel

Vacature Low Code Developer - Amersfoort

Korte beschrijving

Ben je op zoek naar een werkgever buiten de consultancy of detachering waar jij als Low Code Developer een vervolgstap in jouw carrière kunt maken? Wil je jouw ervaring met Mendix, OutSystems, Betty Blocks, Pegasystems of Thinkwise inzetten om business analisten te challengen en samen de best mogelijke applicaties te ontwikkelen die technische installatiebedrijven en serviceorganisaties ondersteunen in hun primaire bedrijfsvoering? Wij komen graag in contact om de mogelijkheden met jou door te spreken!

Functieomschrijving

Als Low Code Developer treed je rechtstreeks in dienst bij een innovatieve softwareleverancier gevestigd in Amersfoort. Als onderdeel van een van de vier ontwikkelteams draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties voor technische installatiebedrijven en serviceorganisaties. Je maakt gebruik van het Thinkwise Platform om de applicaties te modelleren, ontwikkelen en beheren, en definieert de business rules met behulp van T-SQL.

Je maakt datamodellen en technische ontwerpen die als basis dienen voor de te ontwikkelen applicaties. Daarnaast voer je kwaliteitswerkzaamheden uit, zoals code-reviews, unit tests en het toetsen van ontwikkelde software. Je draagt verbetervoorstellen aan om de software te verbeteren, technical debt op te lossen of alternatieve oplossingen te ontwikkelen. Bovendien fungeer je als klankbord voor de business analisten en collega-ontwikkelaars.

Als Low Code Developer werk je volgens het LeSS (Large-Scale Scrum) framework, waarbij alle vier de teams met een Product Owner vanuit een gezamenlijke product backlog werken. Je werkt in sprints van drie weken, waarbij nieuwe features realtime worden uitgeleverd. Je draagt bij aan concrete voorstellen om de kwaliteit van de software en het ontwikkelproces te verbeteren. Voorbeeld is de implementatie van AI op het platform voor release notes, vertalingen en code reviews.

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau waarbij een relevante vooropleiding bijvoorbeeld informatiekunde, bedrijfskunde of business IT & management een absolute pre is.
 • Je beschikt over minimaal één jaar relevante stage- of werkervaring als Low Code Developer waarbij kennis van het Thinkwise Platform en T-SQL een absolute pre is.
 • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met directe collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijke carrièrestap voor een (junior) low-code developer die meer inspraak en vrijheid wil in het ontwikkelproces en bij het realiseren van applicaties. Je maakt deel uit van een van de vier ontwikkelteams die gezamenlijk werken aan de (door) ontwikkeling van een eigen SaaS-product.

 • Arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week met de nadrukkelijke intentie om deze na één jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Indicatie fulltime startsalaris tussen de €3500,- en €5000 bruto per maand met de mogelijkheid intern door te groeien in verantwoordelijkheid en beloning.
 • De werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag waarbij je jouw werktijden flexibel kan indelen.
 • De kantoorlocatie is Amersfoort (gratis parkeren en vlakbij het Centraal Station) met mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een reiskostenvergoeding van 0,23ct per kilometer, thuiswerkvergoeding, laptop en telefoon.
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en standaard 26 doorbetaalde vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid om maximaal 4 verlofdagen extra per jaar op te sparen met een “niet-ziek zijn” regeling.
 • Een collectieve pensioenregeling met 6% grondslag en persoonlijk opleiding- en ontwikkelbudget.
 • Naast de jaarlijkse gezamenlijke activiteiten worden er maandelijks borrels en team uitjes georganiseerd.

Onze klant

Een informele softwareleverancier gevestigd in Amersfoort. Met meer dan 100 betrokken collega's richt de organisatie zich volledig op de optimalisatie en automatisering van de primaire bedrijfsprocessen bij technische installatie bedrijven en serviceorganisaties. Het modulair opgezette ERP-systeem sluit naadloos aan op de werkprocessen van klanten en is volledig toekomstbestendig. Dankzij strategische samenwerkingspartners en het gebruik van low-code-techniek is de organisatie wendbaar en in staat om een totaaloplossing aan haar klanten te bieden. Meer informatie? Neem gerust contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290.

Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 (WhatsApp) of solliciteren@korndewal.nl

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure duurt maximaal twee weken en ziet er als volgt uit;

 • Telefonische kennismaking Maykel Korndewal/ voorbereiden sollicitatie.
 • 1e gesprek Manager Development/ Low Code Developer.
 • 2e gesprek Manager Development/ Low Code Developer.
 • Arbeidsvoorstel/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.