Werken bij Korndewal

Werken bij Korndewal betekend deel uitmaken van een familiebedrijf met een passie voor mensen, recruitment en ICT.

Wij hebben altijd ruimte voor een gedreven recruitment consultant die graag de bestaande klantenkring uitbouwt en ondersteunt bij de werving.

Kan jij zelfstandig de klant- en kandidaat zijde bedienen? Verkies jij kwaliteit boven kwantiteit en heb je aantoonbare IT-affiniteit? Wij komen graag in contact.

Laat jouw gegevens achter via solliciteren@korndewal.nl of neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337.

Werken bij Korndewal

Werken bij Korndewal?
Neem direct contact op met Maykel Korndewal.

 

033 477 9337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op