ICT werving en selectie Zaandam

Op basis van ICT werving en selectie voorzien wij in de personeelsbehoefte van het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen in Zaandam. Wij ondersteunen organisaties in Zaandam met advies, middelen en capaciteit om het werving- en selectieproces te verbeteren.

Vacature invullen via werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij het volledige werving- en selectieproces waarin u als werkgever centraal staat. Functie-eisen, cultuur organisatie en wederzijdse verwachtingen worden tijdens een voorbespreking doorgenomen.

Werving- en selectieproces samengevat:

  • Voorbespreking
  • Opstellen vacaturetekst
  • Werven kandidaten
  • Selectie kandidaten
  • Presenteren shortlist
  • Gesprek werkgever

Wij presenteren alleen kandidaten op de shortlist die wij uitvoerig gesproken hebben, aansluiten op het gevraagde functieprofiel en passen bij de organisatiecultuur.

Kosten werving en selectie

Kosten voor ICT werving en selectie brengen wij alleen in rekening bij een succesvolle plaatsing (invulling vacature). De werving en selectiefee wordt voor aanvang van de opdracht contractueel overeengekomen.

Meer informatie

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden die Korndewal in de regio Zaandam kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel 033-4779337.

Contactformulier

Korndewal.nl is het adres voor ICT werving en selectie in Zaandam. Vanuit onze vestiging in Amersfoort verzorgen wij ICT werving en selectie voor directe eindklanten in de regio's Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Korndewal werving en selectie Zaandam

Meer weten
Neem direct contact op met Ron Korndewal.

 

ICT werving- en selectieproces Zaandam  033 477 9337