ICT vacatures Amsterdam

Werkplekbeheerder - Amsterdam

Recent jouw mbo-niveau 3/4 ICT-beheer opleiding behaald en op zoek naar een uitdagende junior functie? Als werkplekbeheerder starten met de mogelijkheid om intern door te groeien richting Systeembeheer? Maak kennis met Open ICT.
Gepubliceerd: 12-02-2018
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00482

Support Consultant - Amsterdam

Ben jij (bijna) klaar met de opleiding Bedrijfskunde, Business IT & Management of Informatica en op zoek naar een Internationale startersfunctie? Start jouw carrière als Support Consultant bij een softwarehuis die klanten in ruim 50 klanten bedient met een eigen softwareoplossing.
Gepubliceerd: 17-10-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00415

Support Consultant - Regio Amsterdam

Hbo+ werk- en denkniveau, analytisch en op zoek naar een functie met een Internationaal karakter? Starten vanuit Nederland bij een organisatie die klanten in meer dan 50 landen bedient met een eigen softwareoplossing? Wij vertellen jou graag meer over de klant.
Gepubliceerd: 03-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00394

Implementatie Consultant - Regio Amsterdam

Beschik je over een afgeronde HBO opleiding, minimaal drie jaar ervaring als software- of business consultant en ben je toe aan een internationale uitdaging? Wij zoeken per direct een Implementatie Consultant die wereldwijd softwareoplossingen gaat implementeren.
Gepubliceerd: 03-03-2017
Publicatie status:Vervuld
Referentie nr:#ITMK00356
Trefwoorden
Zoekcriteria