Ons Team

Een klein team met ervaren professionals. Onderstaande contactpersonen zijn rechtstreeks te bereiken voor vacature- of organisatie gerelateerde vragen. De ICT-professionals in dienst van Korndewal worden niet op deze pagina weergegeven.

Maykel Korndewal

Mede-eigenaar en recruitment consultant bij Korndewal. Een gedreven jongeman met een commerciële (online) marketing achtergrond. Ruim 6 jaar ervaring als zelfstandig recruitment consultant, binnen de ICT, met een passie voor sourcen.

Ron Korndewal

Mede-eigenaar en manager bij Korndewal. Een ervaren professional met een achtergrond als manager binnen de ICT. Ruim 25 jaar werkervaring binnen de Retail branche. Inmiddels ruim 10 jaar ervaring als ondernemer met recruitment, project detachering en consultancy.

Vacature Recruitment Consultant

Een ervaren recruiter met 3-5 jaar werkervaring die zijn/ haar eigen klantenkring wil uitbouwen en ondersteunen bij de werving van ICT-professionals. Veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om vanuit Amersfoort of op de klantlocatie aan de slag te gaan.

 

Contact opnemen

Vacature

Meer informatie
Stel je vragen direct aan Maykel Korndewal.

 

Vacature Bellen  033-4779337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op