Over Korndewal

Korndewal is specialist in ICT Recruitment. Ruim 10 jaar ervaring in het werven en bemiddelen van ICT-professionals voor het MKB, overheidsorganisaties en stichtingen.

Een landelijke focus op tijdelijke- en permanente functies binnen de ICT. Van startersfuncties tot ervaren ICT-specialisten. Ad-Hoc ondersteuning of strategische werving in opdracht van directe eindklanten.

Ervaren recruitment consultants die klanten en ICT-professionals vanuit eigen kennis- en ervaring adviseren. Actieve- en passieve werving waardoor een groot deel van de beroepsbevolking wordt bereikt.

Een aanspreekpunt waarmee functie-inhoudelijk geschakeld kan worden. Dit geldt voor klanten en ICT-professionals. Een persoonlijke werkwijze die door klanten en ICT-professionals al jaren gewaardeerd wordt.

Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio Almere, Amersfoort Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Achtergrond

Het ontstaan van Korndewal gaat terug tot 2006 toen Ron Korndewal zich heeft aangesloten bij een detacheringbureau. Een detacheringbureau waarbij de corebusiness bestond uit het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen en tijdelijke inzet van softwareontwikkelaars.

Goede softwareontwikkelaars waren lastig te vinden en bestaande wervingskanalen gericht op het bereiken van actief-werkzoekende. Een afname van actief-werkzoekende softwareontwikkelaars heeft geleid tot het herzien van de wervingsstrategie.

De opkomst van online platformen en sociale media, waarop softwareontwikkelaars kennis met elkaar delen, bleken een uitkomst. Een persoonlijke boodschap gericht op één persoon of kleine doelgroep bleek de manier om in contact te komen.

Eenmaal in contact maakt de werkwijze, kennis en ervaring van de consultant het verschil. Een inhoudelijk gesprekspartner die het verhaal achter de vacature weet. Reden om recruitment en accountmanagement samen te brengen tot één functie.

In 2012 zijn Ron Korndewal en Maykel Korndewal, vanuit opgedane kennis en ervaring, samen verder gegaan onder de naam Korndewal. Gespecialiseerd in het werven en selecteren van ICT-professionals voor tijdelijke en permanente aanstellingen bij directe eindklanten.

Een focus op alle ICT-gerelateerde functies bij organisaties gevestigd in de Randstad of net daarbuiten. De werving van actief- en passief-werkzoekende in de verticals; applicatiebeheer, applicatieontwikkeling, commercie, consultancy, management, netwerkbeheer, softwareontwikkeling, support, systeembeheer en testing.

Het bemiddelen van ICT-professionals gebeurt op basis van een detavast constructie, projectdetachering of werving en selectie. Recruitment Consultants kunnen tijdelijk ingezet worden (op locatie) of de werving op RPO-basis overnemen.

Vanwege toenemende schaarste op de arbeidsmarkt verschuift de focus naar structurele oplossingen gericht op de lange termijn. Het doorlopend werven van ICT-professionals voor klanten, traineeships en actief bouwen aan talentpools.

Contact opnemen

Ron Korndewal

Meer weten
Neem direct contact op met Ron Korndewal.

 

 033 477 9337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op