Korndewal ICT Recruitment

Korndewal is specialist in ICT recruitment. Met ruim 10 jaar recruitment ervaring werven wij succesvol ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen.

Onze ICT recruitment oplossingen

Korndewal helpt u op persoonlijke en professionele wijze bij het vinden, benaderen en bemiddelen van ICT professionals. Maatwerk oplossingen waarmee wij tijdelijk of permanent voorzien in de personeelsbehoefte.

 • Detavast constructie
  Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen. Detavast constructie

 • Project detachering
  Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken. Project detachering

 • Werving en selectie
  Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee. Werving & Selectie

 • Recruitment consultancy
  Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken. Recruitment Consultancy

 

Vacature Aanmelden Afspraak inplannen

Korndewal Recruitment

Meer weten
Neem direct contact op met Maykel Korndewal.

 

ICT Recruitment en Consultancy  033 477 9337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op