ICT project detachering

Bij ICT project detachering haalt u tijdelijk een goed opgeleide en gekwalificeerde ICT professional in huis.  De ICT professional deelt zijn of haar onafhankelijke visie gebaseerd op de huidige situatie aangevuld met vakkennis en ervaring opgedaan binnen andere organisaties.

Vacature invullen via ICT project detachering

Op basis van ICT project detachering bieden wij u de mogelijkheid voor de duur het project kennis en ervaring in huis te halen waar u zelf niet over beschikt. Gekwalificeerde ICT professionals die uw organisatie verder helpen op het moment dat u ze nodig heeft.

ICT project detachering samengevat:

  • Kennismaking
  • Voorstel ICT professional(s)
  • Opstellen project overeenkomst
  • Start medewerker via ICT project detachering
  • Bespreken voortgang /evaluatie
  • Einde project overeenkomst

Bij ICT project detachering staat de medewerker bij Korndewal op de loonlijst. Wij zorgen voor een tijdige betaling van het salaris, dragen de sociale lasten af en nemen het werkgeversrisico voor onze rekening.

Kosten ICT project detachering

U betaalt bij ICT project detachering een all-in uurtarief voor werkelijk gepresteerde uren binnen een vooraf overeengekomen projectduur. Langer gebruik maken van ICT project detachering of de professional in dienst nemen is in de meeste gevallen bespreekbaar.

Meer informatie

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden die Korndewal op basis van ICT project detachering kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of bel 033-4779337.

Contactformulier

Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij, op basis van ICT project detachering, directe eindklanten in de regio’s Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Korndewal project detachering

Meer weten
Neem direct contact op met Ron Korndewal.

 

ICT project overeenkomst  033 477 9337