• Contact

  Korndewal IT-workX B.V.

  Nijverheidsweg Noord 60-71
  3812 PM Amersfoort

  T 033 - 4779337

 • 033 - 4779337

  ICT recruitment oplossingen

  Korndewal IT-workX is al jaren een betrouwbare leverancier van ICT professionals ter invulling van uw tijdelijke en/of vaste behoefte aan ICT personeel. Op basis van heldere afspraken werven wij tegen scherpe tarieven ICT professionals op junior, medior en senior niveau.

  ICT werving en selectie

  Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

  Werving & Selectie

  ICT detavast constructie

  Met onze ICT detavast constructie bieden wij u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT professional. Wij komen een detacheringperiode van 950 uur overeen waarna u de medewerker kosteloos een dienstverband kunt aanbieden.

  Detavast

  ICT project detachering

  Op basis van ICT project detachering huurt u tijdelijk één van onze eigen ICT professionals in. Wij hebben per direct medewerkers beschikbaar en hanteren scherpe all-in uurtarieven.

  Detachering

  Contact

  Benieuwd hoe onze dienstverlening voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Bel vrijblijvend met 033 - 477 9337 of laat uw gegevens achter dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  Contact

  ICT recruitment
  Korndewal IT-workX ondersteunt organisaties sinds 2006 als strategisch partner bij de werving en selectie van ICT professionals.
  Carrière mogelijkheden ICT vacatures voor MBO, HBO en WO ICT professionals.

  Op zoek naar een tijdelijke opdracht of een vaste baan? Korndewal IT-workX bemiddelt ICT professionals op MBO, HBO en WO niveau.

  ICT recruitment
  De juiste ICT professional, op het moment dat u deze nodig heeft, kan bepalend zijn voor het succes van uw organisatie.
  ICT vacatures

  Klant worden?

  Aanmelden als klant

  Vul hieronder je contactgegevens in. Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en e-mail zijn velden die verplicht zijn om het registratieproces te kunnen voltooien.

  CAPTCHA Image [th]Reload captcha[/th][th]Play captcha[/th]
  Onze klanten
  Contactformulier |   Cookies |   Disclaimer |   Nieuws |   Privacy verklaring |   Sitemap |  
  OTYS Recruiting Technology