ICT Werving en Selectiebureau Zaandam

Al ruim 15 jaar vervullen wij met succes de personeelsbehoefte van het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen via ICT werving en selectie in Zaandam. Met persoonlijk advies, praktische tools en de juiste capaciteit ondersteunen wij organisaties om het werving- en selectieproces optimaal te laten verlopen en succesvol invulling te geven aan ICT-gerelateerde functies met kandidaten woonachtig in de regio Zaandam. Van werkplekondersteuning tot software-ondersteuning, van business consultants tot commerciële en leidinggevende posities.

Vrijblijvend contact

Onze ICT werving en selectie aanpak in Zaandam

Bij ICT werving en selectie staat uw organisatie centraal in het gehele proces. We starten met een vrijblijvende kennismaking waarin we uw verwachtingen bespreken en zorgvuldig vastleggen. Met een heldere propositie benaderen we de arbeidsmarkt in de regio Zaandam om de juiste kandidaten voor uw organisatie te enthousiasmeren en invulling aan de vacature te geven.

Samenvatting van het ICT werving en selectieproces

  • Kennismakingsgesprek: Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we de verwachtingen in grote lijnen en kijken we of er een wederzijds vertrouwen ontstaat.
  • Vacature-intake: We brengen de specifieke wensen van de vacature in kaart en adviseren op basis van onze ervaring over de doelgroep en de haalbaarheid.
  • Werving: We vertalen de vacature-intake naar een wervende vacaturetekst die breed online wordt verspreid. Daarnaast gaan we proactief kandidaten benaderen.
  • Kandidatenbeoordeling: We maken een zorgvuldige voorselectie op basis van (online) interviews. In overleg delen wij het originele cv, aangevuld met onze bevindingen.
  • Interviews: Wij zorgen voor een vlot verloop en verstrekken duidelijke feedback van de interviews bij de klant op locatie. Deze feedback gebruiken we om de wervingsvraag aan te scherpen.
  • Aanbieding en onderhandeling: Bij de introductie van de kandidaat zijn de voorwaarden bekend. Indien nodig kunnen we ondersteunen bij het uitbrengen van een arbeidsvoorstel.
  • Onboarding: Gedurende de eerste werkweken houden wij contact met zowel de klant als de nieuwe medewerker om te evalueren of de samenwerking verloopt zoals verwacht.

Bespaar tijd, verhoog de kwaliteit

Wij stellen alleen kandidaten voor die uitvoerig zijn gesproken, passen bij het functieprofiel en aansluiten bij de organisatiecultuur. Onze aanbiedingen omvatten altijd een origineel cv, motivatie, salarisverwachting, beschikbaarheid en een samenvatting van ons intakegesprek. We begeleiden kandidaten vanaf het eerste contact tot aan de onboarding.

Tarieven ICT werving en selectie

Onze tarieven variëren tussen 17% – 22% van een bruto fulltime jaarsalaris. Kosten worden alleen in rekening gebracht bij een succesvolle plaatsing, waarbij het percentage en de voorwaarden vooraf contractueel worden overeengekomen. Exclusiviteit is niet vereist, maar we hechten waarde aan transparantie en eerlijkheid in onze samenwerking.

Meer informatie over ICT werving en selectie in Zaandam

Wilt u vrijblijvend meer informatie over ICT werving en selectie in Zaandam of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 033-4779337.

Contact

11 + 10 =