ratio pixel

Vacature Software Developer (.NET) - Veenendaal

Korte beschrijving

Wil jij als Software Developer een waardevolle bijdrage leveren aan de innovatie en doorontwikkeling van een complexe softwaresuite voor procurement- en financeafdelingen, waarbij ook de toepassing van AI en Predictive Analytics wordt onderzocht? Voel jij je op je gemak binnen een klein R&D-team, omringd door ervaren Nederlandstalige collega’s en met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken? Voor een softwareleverancier in Veenendaal zijn wij op zoek naar een Software Developer!

Functieomschrijving

Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van een complexe modulaire software suite voor procurement- en financeafdelingen. Deze softwaresuite integreert naadloos met de meest gangbare ERP-systemen en wordt dagelijks gebruikt door meer dan 350 organisaties om inzicht te creëren, aan te sturen op een duurzame bedrijfsvoering en risico's te minimaliseren.

Jouw uitdaging zit enerzijds in de doorontwikkeling en toepassing van bijvoorbeeld AI en Predictive Analytics en anderzijds in de doorontwikkeling van de architectuur. De software is geschreven in C#, maakt voor de front-end gebruik van JavaScript maakt gebruik van een MSSQL database server. Er wordt gebruik gemaakt van BicBucket voor sourcecontrol, Jira voor het werkproces en de applicatie draait in containers op Azure.

Als Software Developer maak je onderdeel uit van Nederlandstalig ontwikkelteam dat momenteel uit 7 ervaren collega’s bestaat. Er wordt in korte sprints van 3 weken gewerkt waarbij een SCRUM/ Agile werkwijze wordt toegepast. De product owner is tussentijds goed bereikbaar voor eventuele vragen en voor urgente bugs in productie is een hotfix proces beschreven. De nieuwe releases verlopen geautomatiseerd buiten kantoortijden. 

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau waarbij een relevante afgeronde vooropleiding een absolute pré is.
 • Je beschikt over relevante werkervaring met het ontwikkelen van applicaties die in C# geschreven zijn binnen het .NET-Framework.
 • Je bent in staat vanuit een helicopterview functionele wensen naar concrete toepassingen te vertalen, zonder daarbij de architectuur van het product uit het oog te verliezen.
 • Je bent in staat om complexe problemen op te lossen en de gevonden oplossing te presenteren.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (minimaal B1).
 • Teamplayer mentaliteit, enthousiast, pro-actief en leergierig.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie (GEEN DETACHERING) waarin je onderdeel uitmaakt van een klein R&D team. Je voert je werkzaamheden uit binnen een Agile omgeving waarbij de SCRUM-methodologie wordt toegepast en kan daarnaast rekenen op;

 • Een aanvangssalaris tussen de €4000,- en €6000,- bruto per maand met voldoende mogelijkheden om intern door te groeien in salaris en verantwoordelijkheid.
 • Een bonusregeling die bedrijfsresultaatafhankelijk één keer per jaar naar rato van de dienstbetrekking wordt uitgekeerd.
 • Een dienstverband (GEEN DETACHERING) voor minimaal 32 uur per week met flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een thuiswerkvergoeding en budget voor inrichting van de thuiswerkplek, 30 vakantiedagen en een jaarlijkse uitkering van 8% vakantiegeld.
 • Een onbelaste reiskostenvergoeding á €0,23 per kilometer, laptop en smartphone inclusief zakelijk telefoonabonnement.
 • Een pensioenregeling en mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen om jouw vaardigheden te ontwikkelen.
 • Een moderne en rustige kantoorlocatie in Veenendaal.
 • Regelmatig leuke uitjes en informele activiteiten met collega’s.

 

Onze klant

Een informele softwareleverancier gevestigd in Veenendaal. Met meer dan 70 betrokken collega’s ontwikkelt en implementeert de organisatie Spend Management Software. Inmiddels maken ruim 350 organisaties in binnen- en buitenland succesvol gebruik van de modulaire software om hun kostenbeheer in kaart te brengen en werkprocessen te automatiseren. Met modules voor procurement, factuurverwerking, leveranciersmanagement, beheer van inkoopprocessen, contractmanagement en performance dashboard biedt de organisatie een totaaloplossing. Meer weten? Neem gerust contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290.

Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 (WhatsApp) of solliciteren@korndewal.nl

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure duurt maximaal twee weken en ziet er als volgt uit;

 • Telefonische kennismaking Maykel Korndewal/ voorbereiden sollicitatie.
 • 1e gesprek Manager Development/ Software Developer.
 • 2e gesprek Directeur/ HR Adviseur.
 • Arbeidsvoorstel/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.