ratio pixel

Vacature Junior Consultant - Utrecht

Korte beschrijving

Op zoek naar een baan als consultant waarin jij de vertaalslag maakt tussen de Business & IT in relatie tot een in-house ontwikkelde Workforce Management Software? Wij zijn per direct op zoek naar een starter binnen de IT of een Functioneel Beheerder met enkele jaren ervaring.

Functieomschrijving

Als Junior Consultant ben jij inhoudelijk gespreks- en sparringpartner voor organisaties waarbij onze klant het Workforce Management verzorgt. Je draagt bij aan de optimalisatie van de personeelsplanning bij organisaties dankzij slimme inzet en gebruik van in-house ontwikkelde software. Werkzaamheden die je deels vanaf kantoor of op locatie bij de klant zal uitvoeren.

Je beschikt over het vermogen om bedrijfsprocessen van klanten in de gezondheidszorg, overheid, industrie, logistiek en entertainment te doorgronden. Op basis van jouw inzicht adviseer jij de klant bij het gebruik van en de inrichting van de Workforce Management Software. Je voert implementatietrajecten uit, geeft trainingen en ondersteunt klanten ook na de implementatie bij nieuwe vragen en verdere procesverbeteringen.

Als Junior Consultant draag je dus indirect bij aan een goed geregelde personeelsplanning van de klant. Voorbeelden zijn het optimaliseren van de dienstroosterplanning, inrichten van takenplanning, het verbeteren van de capaciteitsplanning of het introduceren van diverse vormen van zelfroosteren.

Wij vragen

 • Je beschikt over hbo- of wo-werk en -denkniveau waarbij een relevante vooropleiding zoals Informatiekunde, Bedrijfskunde, Informatica en Business IT & Management mooi zouden aansluiten;
 • Je hebt nadrukkelijk een streepje voor als je relevante stage of werkervaring meebrengt maar starters met IT affiniteit nodigen wij ook uit om te reageren en samen naar de mogelijkheden te kijken;
 • Je bent regelmatig onderweg dus een Rijbewijs B is onmisbaar in deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan (GEEN DETACHERING) als Junior Consultant waarbij je volledig opgeleid wordt tot volwaardig Functioneel Implementatie Consultant. Vanuit de rol van Functioneel Implementatie Consultant kan je vanzelfsprekend intern doorgroeien richting Product Owner, Product Manager, Project Manager, Technisch Consultant, Sales Consultant, Developer of Test Engineer.

 • Uitstekend startsalaris die afhankelijk van jouw kennis- en ervaring tussen de €2500 - €3500,- bruto per maand bedraagt;
 • Je hebt de mogelijkheid om parttime en gedeeltelijk vanuit huis te werken waarbij je tenminste voor 32 uur per week beschikbaar bent;
 • Naast 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld kan je rekenen op een thuiswerkbudget, laptop en telefoon van de zaak;
 • Je start met een voorloopauto en mag bij contractverlening een leaseauto uitkiezen (indien je liever met een mobiliteitsbudget werkt is dat ook mogelijk);
 • Naast de interne opleiding van een ervaren consultant is er volop de ruimte om ook extern vak gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen
 • Een werkomgeving waarin volop ruimte is voor ambities en initiatieven;
 • De vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk zelfstandig uit te voeren;
 • Mogelijkheid om deel te nemen in een participatieregeling;
 • Een hele leuke werksfeer, waarin hard werken en plezier hebben hand-in-hand gaan. Zoals met leuke teamactiviteiten, regelmatige borrels en jaarlijks terugkomende uitjes.

Onze klant

De organisatie waarvoor wij een Junior Consultant werven ontwikkelt Workforce Management Software voor de Nederlandse en Duitse markt. Dankzij gebruik van slimme, in-house ontwikkelde softwareoplossingen aangevuld met consultancy diensten rondom de applicaties bieden ze een totaaloplossing aan. Een ambitieuze, groeiende organisaties met korte lijnen die momenteel uit 55 medewerkers bestaat. Bij interesse vertellen wij jou graag meer over de organisatie achter deze vacature 033-4779337.

Geïnteresseerd

Wil jij meer over deze vacature weten of jouw interesse kenbaar maken? Neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via solliciteren@korndewal.nl of 06-81288290 (WhatsApp).

Wij behandelen het contact vertrouwelijk en vertellen jou graag welke organisatie het betreft. De kennismaking en/of sollicitatiegesprekken kunnen evt. buiten kantoortijden gevoerd worden.

Bij interesse vanuit jouw kant nemen wij jou graag op in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er doorgaans als volgt uit:

 • Doornemen cv/ kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Manager Consultant / Manager Functioneel Beheer;
 • Praktijkcase / arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.