ratio pixel

Vacature (Junior) Consultant - Eindhoven

Korte beschrijving

Op zoek naar een functie op het snijvlak van Business & IT waarin je indirect een waardevolle bijdrage levert binnen het sociaal domein en welzijn van mensen? De hoge inflatie en nasleep van de corona pandemie zorgen ervoor dat steeds meer mensen en bedrijven financieel in de problemen komen. Het vroegtijdig signaleren, toegang tot de juiste ondersteuning en sociale voorzieningen kan voorkomen dat mensen in de schuldsanering terechtkomen. Met de slimme inzet van verschillende softwareoplossingen kan jij hier als (Junior) Consultant een waardevolle bijdrage leveren.

Functieomschrijving

Als (Junior) Consultant maak je deel uit van het Professional Services Team, dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de implementatie en optimale inzet van een modulaire softwareoplossing die is ontwikkeld voor de schuldhulpverlening. Je start met een inwerktraject waarbij je de functionaliteiten van de softwareoplossing en de toepassing ervan leert kennen waarna je meer adviserend zal optreden.

Je fungeert als gespreks- en sparringpartner voor verschillende stakeholders binnen het sociaal domein, waaronder schuldhulpverleners, budgetcoaches, schuldbemiddelaars, maatschappelijk werkers, financieel adviseurs, bewindvoerders en preventiemedewerkers. Je biedt advies voor het optimale gebruik van de software en ondersteunt bij functionele vragen en wensen. Je ondersteunt bij de voorbereiding van implementaties, cursussen, workshops en demo’s en staat open om deze op termijn ook zelf te verzorgen.

Als (Junior) Consultant zul je op basis van bovenstaande werkzaamheden leren hoe de schuldhulpverlening in Nederland georganiseerd is, welke informatie er tussen verschillende instanties wordt uitgewisseld en wat de verbetermogelijkheden zijn. Je denkt mee over de doorontwikkeling van de softwareoplossingen en test nieuwe functionaliteiten en oplossingen functioneel voordat ze naar productie gaan.

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau waarbij een relevante vooropleiding bijvoorbeeld informatiekunde, bedrijfskunde of business IT & management een absolute pré is.
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om bedrijfsprocessen te begrijpen en verbetermogelijkheden te signaleren.
 • Vermogen om problemen te analyseren, oplossingen te bedenken en implementaties te coördineren.
 • Goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met zowel klanten als directe collega’s.
 • Rijbewijs B omdat je ook regelmatig werkzaamheden bij klanten op locatie zal uitvoeren.

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie kans om jouw carrière te starten op het snijvlak van Business & IT, waarbij je intern wordt opgeleid tot een volwaardig Consultant. Naast een uitdagende en leerzame functie, waarin je veel product- en domeinkennis zult opdoen, kun je rekenen op:

 • Arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week met de nadrukkelijke intentie om deze na één jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Indicatie fulltime startsalaris tussen de €2800,- en €4000,- bruto per maand met de mogelijkheid intern door te groeien in verantwoordelijkheid en beloning.
 • Een variabele beloning die jaarlijks wordt uitgekeerd op basis van het gerealiseerde bedrijfsresultaat.
 • De werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag waarbij je jouw werktijden flexibel kan indelen.
 • De kantoorlocatie is Eindhoven, regelmatig klantbezoeken op verschillende locaties in Nederland en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een mobiliteitsvergoeding, laptop (inclusief accessoires), telefoon (budget) en abonnement zijn onderdeel van de functie.
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en standaard 26 doorbetaalde vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een collectieve pensioenregeling, persoonlijk opleiding- en ontwikkelbudget en veel mogelijkheden om intern door te groeien.
 • Naast de jaarlijkse gezamenlijke activiteiten worden er regelmatig borrels, sportieve en team uitjes georganiseerd.

 

Onze klant

Een informele softwareleverancier gevestigd in Eindhoven. Met een team van betrokken collega's richt de organisatie zich op de ontwikkeling, implementatie en beheer van een eigen softwaresuite. Hiermee kunnen verschillende instanties binnen het sociaal domein hun kerntaak rondom schuldhulpverlening effectief uitvoeren. De diverse modules die ondersteunen in de werkprocessen en de naadloze integratie met andere instanties stellen gebruikers van de software in staat om snel en adequaat te handelen, waardoor in veel gevallen voorkomen wordt dat mensen in de schuldsanering terechtkomen. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290.

Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 (WhatsApp) of solliciteren@korndewal.nl

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure duurt maximaal twee weken en ziet er als volgt uit;

 • Telefonische kennismaking Maykel Korndewal/ voorbereiden sollicitatie.
 • 1e gesprek Directeur/ Consultant.
 • 2e gesprek Consultant/ HR Adviseur.
 • Arbeidsvoorstel/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.