ratio pixel

Vacature (Junior) Applicatie Support Consultant - 's-Hertogenbosch

Korte beschrijving

Ben jij op zoek naar een spilfunctie op het snijvlak van Business & IT waar jouw analytische vaardigheden goed tot hun recht komen? Wil jij jezelf ontwikkelen tot productspecialist, waarbij je lokale overheden ondersteunt in de transitie naar data-gedreven werken? Voor een informele softwareleverancier in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een (Junior) Applicatie Support Consultant!

Functieomschrijving

Als (Junior) Applicatie Support Consultant maak je deel uit van het consultancyteam dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de implementatie en optimale inzet van een in-house ontwikkeld informatieplatform bij Lokale Overheden. Het informatieplatform vormt de basis om verschillende databronnen te ontsluiten, samen te voegen en te transformeren naar gebruiksvriendelijke dashboards. Met deze dashboards zijn Lokale Overheden in staat hun beleid cijfermatig onderbouwd vorm te geven en uit te voeren.

Je analyseert de binnengekomen klantvragen of storingen binnen het applicatielandschap en zorgt voor een passende oplossing. Je doorziet snel hoe geautomatiseerde datastromen door verschillende applicaties lopen en waar eventuele bottlenecks ontstaan. Veel problemen worden veroorzaakt door niet werkende koppelingen of verlopen certificaten. Je zorgt ervoor dat de opgetreden fout zorgvuldig vastgelegd wordt, waar de fout zich voordeed, wat de impact was en welke oplossing je hebt geboden.

Als (Junior) Applicatie Support Consultant komen klantvragen en storingen binnen via TOPdesk, en neem je indien nodig zelf telefonisch contact op voor een verdere intake. Je bent geen onderdeel van een telefonische klantenservice, waardoor je ook ongestoord complexere problemen voor klanten kan uitzoeken en oplossen. Je ontwikkelt jezelf tot productspecialist en treedt daardoor ook adviserend op voor b.v. applicatiebeheerders, data-analisten en data-engineers die dagelijks gebruik maken van het informatieplatform.

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau waarbij een relevante vooropleiding bijvoorbeeld informatiekunde, bedrijfskunde of business IT & management een absolute pré is.
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om bedrijfsprocessen te begrijpen en verbetermogelijkheden te signaleren.
 • Vermogen om problemen te analyseren, oplossingen te bedenken en implementaties te coördineren.
 • Goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met zowel klanten als directe collega’s.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie kans om jouw carrière te starten op het snijvlak van Business & IT, waarbij je intern wordt opgeleid tot een volwaardig Product Specialist. Naast een uitdagende en leerzame functie, waarin je veel product- en domeinkennis zult opdoen, kun je rekenen op:

 • Arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week met de nadrukkelijke intentie om deze na één jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Indicatie fulltime startsalaris tussen de €3000,- en €3500 bruto per maand met de mogelijkheid intern door te groeien in verantwoordelijkheid en beloning.
 • Een variabele beloning die jaarlijks wordt uitgekeerd op basis van het gerealiseerde bedrijfsresultaat.
 • De werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag waarbij je jouw werktijden flexibel kan indelen.
 • De kantoorlocatie is 's-Hertogenbosch, incidenteel klantbezoeken op verschillende locaties in Nederland en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een reiskostenvergoeding, laptop (inclusief accessoires), telefoon (budget) en abonnement zijn onderdeel van de functie.
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en standaard 26 doorbetaalde vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een collectieve pensioenregeling, collectieve verzekeringen en persoonlijk opleiding- en ontwikkelbudget.
 • Naast de jaarlijkse gezamenlijke activiteiten worden er regelmatig borrels, sportieve en team uitjes georganiseerd.

 

Onze klant

Een informele softwareleverancier gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met een team van betrokken collega's richt de organisatie zich op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van een eigen digitaal informatieplatform. Hiermee kunnen lokale overheden belangrijke beleidsrelevante management- en stuurinformatie veilig oproepen uit verschillende domeinen en vorm geven aan de transitie naar een data-gedreven werkwijze. De overzichtelijke dashboards kunnen op strategisch, tactisch en operationeel niveau worden ingericht, afhankelijk van de informatiebehoefte. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290.

Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 (WhatsApp) of solliciteren@korndewal.nl

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure duurt maximaal twee weken en ziet er als volgt uit;

 • Telefonische kennismaking Maykel Korndewal/ voorbereiden sollicitatie.
 • 1e gesprek Applicatie Support Consultant/ Lead Consultant.
 • 2e gesprek Product Manager/ HR Adviseur.
 • Arbeidsvoorstel/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.