ratio pixel

Vacature (Junior) Accountmanager - Eindhoven

Korte beschrijving

Wil jij jouw commerciële drive en ervaring met adviserend verkopen inzetten om een waardevolle bijdrage te leveren binnen het sociaal domein? Heb je de vaardigheden om overheidsinstellingen te overtuigen dat ze met de slimme inzet van softwareoplossingen hun publieke taak efficiënter en doelmatiger kunnen uitvoeren? Voor een softwareleverancier in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een gedreven (Junior) Accountmanager die zich verder wil ontwikkelen in de verkoop van softwareoplossingen en aanvullende diensten.

Functieomschrijving

Als (Junior) Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het identificeren, benaderen en binnenhalen van nieuwe klanten binnen het sociaal domein, evenals het onderhouden en uitbreiden van bestaande relaties waarbij de verdeling 50/50 is. Je speelt een cruciale rol bij het realiseren van verkoopdoelen en het opbouwen van duurzame partnerships die bijdragen aan de omzetgroei van de organisatie.

Je bouwt bestaande relaties uit met overheidsinstellingen zoals gemeenten en kredietbanken, begrijpt hun behoeften en vertaalt deze naar mogelijkheden binnen de softwaresuite en aanvullende dienstverlening. Je brengt de wensen en behoeften van (potentiële) klanten in kaart en vertaalt dit samen met jouw collega’s van consultancy naar mogelijkheden. Elk klantproject heeft hierbij zijn eigen uitdagingen.

Als (Junior) Accountmanager zorg je ervoor dat de klanttevredenheid gewaarborgd is en dat bestaande klanten de lopende contracten verlengen. Je bent betrokken bij contractonderhandelingen en verwerkt succesvol offerteaanvragen, zoals aanbestedingen en marktconsultaties. Daarnaast draag je zorg voor een nauwkeurige commerciële administratie en rapporteer je hierover op een georganiseerde wijze.

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau waarbij een relevante vooropleiding bijvoorbeeld commerciële economie een absolute pré is.
 • Minimaal 1 á 2 jaar ervaring met de verkoop van IT oplossingen waarbij ervaring binnen het sociaal domein of publieke sector een absolute pré.
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Bewezen staat van dienst in het behalen van verkoopdoelen en het opbouwen van duurzame klantrelaties.
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe problemen te begrijpen en oplossingen voor te stellen.
 • Teamspeler met het vermogen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden en interne teams.
 • Rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie vervolgstap voor een junior of medior accountmanager die een vervolgstap binnen de softwaresector ambieert. Je komt terecht binnen een platte organisatie met korte lijnen waarbij ondernemerschap gewaardeerd wordt. Naast een uitdagende en leerzame functie, is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld deelname aan het Talent Development Program.

 • Arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week met de nadrukkelijke intentie om deze na één jaar om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Indicatie fulltime startsalaris tussen de €3750,- en €4250,- bruto per maand met de mogelijkheid intern door te groeien in verantwoordelijkheid en beloning.
 • Een variabele beloning die jaarlijks wordt uitgekeerd op basis van het gerealiseerde bedrijfsresultaat.
 • De werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag waarbij je jouw werktijden flexibel kan indelen.
 • De kantoorlocatie is Eindhoven, regelmatig klantbezoeken op verschillende locaties in Nederland en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop (inclusief accessoires), telefoon (budget) en abonnement zijn onderdeel van de functie.
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld en standaard 26 doorbetaalde vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een collectieve pensioenregeling, persoonlijk opleiding- en ontwikkelbudget en mogelijkheid om door te groeien tot salesmanager.
 • Naast de jaarlijkse gezamenlijke activiteiten worden er regelmatig borrels, sportieve- en team uitjes georganiseerd.

 

Onze klant

Een informele softwareleverancier gevestigd in Eindhoven. Met een team van betrokken collega's richt de organisatie zich op de ontwikkeling, implementatie en beheer van een eigen softwaresuite. Hiermee kunnen verschillende instanties binnen het sociaal domein hun kerntaak rondom schuldhulpverlening effectief uitvoeren. De diverse modules die ondersteunen in de werkprocessen en de naadloze integratie met andere instanties stellen gebruikers van de software in staat om snel en adequaat te handelen, waardoor in veel gevallen voorkomen wordt dat mensen in de schuldsanering terechtkomen. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290.

Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 (WhatsApp) of solliciteren@korndewal.nl

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure duurt maximaal twee weken en ziet er als volgt uit;

 • Telefonische kennismaking Maykel Korndewal/ voorbereiden sollicitatie.
 • 1e gesprek Directeur/ Sales Manager.
 • 2e gesprek Consultant/ HR Adviseur.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.