ratio pixel

Vacature Java Developer - Utrecht

Korte beschrijving

Met een groeiend team van 55 medewerkers gevestigd in de regio Utrecht ontwikkelt de klant waarvoor wij op zoek zijn Workforce Management Software. Op persoonlijke wijze worden vraagstukken uit de business vertaalt naar nieuwe functionaliteiten in de software. Hierbij wordt elke dag gezocht naar mogelijkheden om het werk leuker, efficiënter en veiliger te maken. De klant streeft naar een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers gemotiveerd worden om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Ter uitbreiding van het Scrumteam zoeken wij een Java Developer.

Functieomschrijving

Als Java Developer maak je onderdeel uit van het Scrumteam wat momenteel uit 7 medewerkers bestaat. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Het team onderhoudt en verbetert ook bestaande functionaliteiten waar dagelijks tussen de 100.000 – 150.000 mensen gebruik van maken.

Je wordt de eerste weken begeleid door een ervaren collega die jouw wegwijs maakt binnen de verschillen systemen die wij gebruiken. Je wordt vertrouwd gemaakt met onze werkwijze, de klanten en manier waarop wij met elkaar omgaan. Je wordt opgenomen in de stand-ups en sprints waarbij je jouw rol als Java Developer aanneemt.

Als Java Developer ligt jouw focus binnen het Scrumteam op doorontwikkeling van de back-end. Je bent verantwoordelijk voor beheer van bestaande- en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de software. Je houdt jezelf bezig met de communicatie en afhandeling in de Java gebaseerde back-end (o.a. Hibernate).

Wie ben jij?

Je bent een analytische en gestructureerde Java Developer die samen met een leuk team wil bijdragen aan de verdere professionalisering van Workforce Management Software. Je hebt bij voorkeur een gedegen achtergrond in Java en bent bekend met OOP. Je werkt graag aan een eigen product die met name in de Sector Zorg en Welzijn gebruikt wordt. Een Sector waar de vraag naar slimmere en gebruiksvriendelijke software steeds belangrijker wordt.

Wij vragen

Een analytische, gestructureerde Java Developer die bij voorkeur enkele jaren ervaring heeft met ontwikkelen in Java. Je bent leergierig, enthousiast, flexibel en staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, tools en technieken. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde vooropleiding op Hbo-niveau of hoger. Wij hanteren geen max. aantal jaren werkervaring dus ook een senior is van harte welkom om zijn/ haar kennis binnen het team te delen.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende baan bij een informeel en erg succesvol softwarebedrijf dat het leven van 100.000 – 150.000 werkende mensen net iets leuker maakt. Je ontwikkelt Workforce Management Software dat met name binnen de sector Zorg en Welzijn veel gebruikt wordt. Je kan daarnaast rekenen op het volgende;

 • Vaste baan (GEEN DETACHERING) voor 32-40 uur p/w waarbij deels thuiswerken mogelijk is;
 • Een vaste werkplek en positie binnen één van de twee volwaardige Scrumteams waar gewerkt wordt aan een uitdagende business applicatie;
 • Salaris dat bij aanvang tussen de €2500 - €4500 bruto per maand bedraagt en gebaseerd wordt op relevante kennis- en ervaring;
 • Secundair de gebruikelijke zaken zoals een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen etc.
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei, nieuwe initiatieven en het volgen van opleidingen (zowel in- als extern);
 • Werklocatie die zowel met het OV (directe treinverbinding) als de auto (eigen parkeerruimte) uitstekend te bereizen is.

Onze klant

Een informeel softwarehuis met inmiddels 55 vaste medewerkers. Gevestigd in de regio Utrecht bedienen ze met name klanten in de Sector Zorg en Welzijn met gebruiksvriendelijke Workforce Management Software. Medewerkers zijn betrokken, loyaal waarbij er de afgelopen jaren nauwelijks verloop is geweest.

Het ontwikkelteam bestaat uit twee Scrumteams waar mogelijk op korte termijn een derde team aan toegevoegd wordt. De multidisciplinaire ontwikkelteams werken voornamelijk met CSS, HTML en Javascript voor de Front-end. Momenteel met Angular als Framework wat op korte termijn omgezet zal worden naar Vue. De back-end is Java gebaseerd (o.a. Hibernate). 

Geïnteresseerd

Wil jij meer over deze vacature weten of jouw interesse kenbaar maken? Neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via solliciteren@korndewal.nl of 033-4779337.

Wij behandelen het contact vertrouwelijk en vertellen jou graag welke organisatie het betreft. De kennismaking en/of sollicitatiegesprekken kunnen evt. buiten kantoortijden gevoerd worden.

Bij interesse vanuit jouw kant nemen wij jou graag op in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er doorgaans als volgt uit:

 • Doornemen cv/ kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Product Owner / Developer;
 • Inhoudelijk gesprek / technische case;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.