ratio pixel
L'Unité

Vacature IT Support Engineer - Huizen

Korte beschrijving

Bij L’Unité draait alles om gebruiksvriendelijke en veilige ICT-omgevingen waar onze klanten geen omkijken naar hebben. Met de persoonlijke aandacht en expertise van 35 collega’s realiseren wij ICT-configuraties die gebruikers ondersteunen bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden, van accountancykantoor en productiebedrijf tot uitzendbureau. Op basis van Managed ICT-diensten zijn klanten verzekerd van een moderne en veilige ICT-omgeving die altijd beschikbaar is. Wij volgen hierbij de ontwikkelingen in de markt en zijn elke dag op zoek naar mogelijkheden om het werk leuker, efficiënter en veiliger te maken. Ben jij benieuwd hoe wij vanuit Huizen verschillende ICT-omgevingen beheren en welke uitdagingen dit voor jou biedt? Wij vertellen het je graag in een vrijblijvende kennismaking!

Functieomschrijving

Als IT Support Engineer maak je deel uit van ons technische team, dat momenteel bestaat uit 14 collega's. Je bent verantwoordelijk voor de correcte registratie en afhandeling van meldingen en RFC's die telefonisch, per e-mail of als tickets binnenkomen in ons ticketsysteem. Ongeveer 80% van de verzoeken zul je remote of on-site oplossen, waarbij je indien nodig ondersteuning kunt krijgen van je collega's van de 3e lijn.

Je krijgt dagelijks te maken met uiteenlopende verzoeken van klanten, die je met je eigen kennis en ervaring behandelt. Er is geen strikte controle op escalaties, en er is veel ruimte voor jouw persoonlijke kennisontwikkeling dankzij de begeleiding van ervaren collega's. Als je kansen ziet bij onze gebruikers om efficiënter en/of veiliger te kunnen werken door bijvoorbeeld nieuwe technologieën toe te passen, krijg je de ruimte om dit uit te werken en te presenteren.

Als IT Support Engineer ga je een persoonlijk ontwikkeltraject in, waarbij je jezelf uitvoerig zal certificeren op technisch vlak. De doelen worden samen met jou bepaald, beoordeeld en vanuit L’Unité ondersteund en beloond. Naast technische doelstellingen is er ruimte om cursussen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, wat vanwege de samenwerking met verschillende typen klanten een belangrijk onderwerp is binnen L’Unité.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het bieden van technische ondersteuning via telefoon, e-mail en ticketsysteem aan onze klanten.
 • Het analyseren en oplossen van technische problemen, zoals softwareproblemen en netwerkconnectiviteitsproblemen.
 • Het bijdragen aan het verbeteren van de interne processen en procedures op de support afdeling.
 • Het ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoer van klantprojecten.
 • Het opstellen en onderhouden van technische documentatie.

 

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde MBO ICT Beheer, Netwerkbeheer of IT Expert Systems en Security vooropleiding.
 • Je hebt relevante stage of werkervaring opgedaan en zoekt nadrukkelijk een functie die jou technisch meer uitdaagt.
 • Je kan zelfstandig secuur en efficiënt werken maar ook tezamen in teamverband met je directe collega’s.
 • Je bent klant- en servicegericht, beschikt over een proactieve werkhouding en goede communicatieve vaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Een werkomgeving waarin je verzekerd bent van persoonlijke aandacht, korte lijnen en betrokken collega’s. Je wordt dagelijks uitgedaagd met de meest uiteenlopende vraagstukken van verschillende klanten en krijgt daarnaast de ruimte en begeleiding om jezelf zowel op technisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • Mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 32 uur) en deels vanuit huis.
 • Een aanvangssalaris tussen €2400 en €3200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Standaard 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een collectieve pensioenregeling.
 • Een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan waarbij het volgen van een duale studie bespreekbaar is.
 • Vergoeding voor studiemateriaal en examens bij certificeringen.
 • Bruto beloning bij het behalen van doelstellingen en certificeringen.
 • Reiskostenvergoeding, een laptop, een simkaart en de mogelijkheid om €250 voor een telefoontoestel naar keuze te declareren.
 • Regelmatig leuke activiteiten en uitjes met jouw collega’s van L’Unité.

 

Onze klant

L’Unité staat voor eenheid, dat is hoe wij werken. Als één eenheid samen met de klant. Wij hebben de drive om jou te helpen, wij zijn proactief en gaan nét dat stapje verder voor jou en voor onze klanten. Met altijd dezelfde aanspreekpunten en een team dat 24/7 voor je klaar staat. Dat is waar wij voor staan.

IT is een onderdeel van succes, de onzichtbare kracht achter resultaat. IT is al lang niet meer van de toekomst, IT is hier en nu. Met meer dan 30 jaar ervaring is dit iets wat L’Unité heel erg goed begrijpt. IT is veel meer dan hardware, een leuk instrument. Het gaat erom wat je ermee doet, waar je het voor inzet.

In 2022 hebben wij de fusering met InToto uit Bunnik wereldkundig gemaakt. Vanuit een gezamenlijke klantgerichte werkwijze vult de IT dienstverlening elkaar naadloos aan. De komende periode zal er intern gewerkt worden aan het fuseren van de operationele processen om de IT dienstverlening naar het volgende niveau te brengen.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Zie jij jezelf wel als Systeembeheerder binnen L’Unité? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of solliciteren@lunite.eu. Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Wij nemen je CV door en plannen een telefonische kennismaking in.
 • Kennismaking met Sabine van den Enk en Pascal van Doorn/ rondleiding kantoor in Bunnik of Huizen.
 • Inhoudelijk gesprek/ wederzijdse verwachting, taken en verantwoordelijkheden.
 • We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek in en als we er samen uitkomen ondertekenen we gezamenlijk de arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerden met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.