ICT vacatures

Werken bij Korndewal

Korndewal IT-workX ondersteunt organisaties sinds 2006 als strategisch partner bij de werving en selectie van ICT professionals. Vanuit ons kantoor in Amersfoort verzorgen wij met een klein team de werving en selectie van ICT professionals voor onze opdrachtgevers. Onze medewerkers matchen de wensen en mogelijkheden van ICT professionals aan specifieke behoeften van onze opdrachtgevers. Dit gebeurt vanuit de overtuiging dat alleen de juiste ICT professional bijdraagt aan de succesvolle bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

Korndewal IT-workX is een professionele, informele, resultaatgerichte onderneming met een platte organisatiestructuur. Je werkt als medewerker nauw samen met het management en wordt actief betrokken bij de besluitvorming omtrent het werven van ICT professionals.

Ons team

Ben jij benieuwd naar de gezichten achter Korndewal IT-workX? Heb jij vragen over interne carrière of stage mogelijkheden? Op deze pagina kan je rechtstreeks contact opnemen met een van de verantwoordelijke medewerkers.

Carrière in de ICT

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Bekijk dan direct onze kandidatenpagina voor een overzicht van de carrière mogelijkheden.

Carrière in de ICT

Schrijf je in!

Toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Schrijf je dan nu in. Eenvoudig jouw CV opslaan, beheren en online solliciteren op ICT vacatures bij directe eindklanten.

Vacatures
inRegio Utrecht
inRegio Utrecht
inregio Utrecht
inUtrecht
Contactpersoon
Ron Korndewal
Mobiel: (06) 5333 5894

ICT recruitment oplossingen

Korndewal IT-workX is al jaren een betrouwbare leverancier van ICT professionals ter invulling van uw tijdelijke en/of vaste behoefte aan ICT personeel. Op basis van heldere afspraken werven wij tegen scherpe tarieven ICT professionals op junior, medior en senior niveau.

ICT werving en selectie

Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

Werving & Selectie

ICT detavast constructie

Met onze ICT detavast constructie bieden wij u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT professional. Wij komen een detacheringperiode van 950 uur overeen waarna u de medewerker kosteloos een dienstverband kunt aanbieden.

Detavast

ICT project detachering

Op basis van ICT project detachering huurt u tijdelijk één van onze eigen ICT professionals in. Wij hebben per direct medewerkers beschikbaar en hanteren scherpe all-in uurtarieven.

Detachering

Contact

Benieuwd hoe onze dienstverlening voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Bel vrijblijvend met 033 - 477 9337 of laat uw gegevens achter dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Contact