Werken bij Korndewal

Werken bij Korndewal IT-workX betekent deel uitmaken van een familiebedrijf met een passie voor mensen, recruitment en ICT.

Ben jij commercieel ingesteld, heb jij creatieve ideeën en een passie voor recruitment? Kijk dan bij onze interne vacatures of neem contact op met Maykel Korndewal (recruitment consultant) via telefoonnummer 033-4779337.

Wij zoeken momenteel

Sales Trainee (stage)

Als Sales Trainee sta jij aan het begin van je carrière en heb je bij voorkeur al enige commerciële stage of werkervaring opgedaan. Je volgt een relevante HBO opleiding en bent op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op sales- en marketinggebied.

Bekijk vacature

Recruitment Trainee (stage)

Als Recruitment Trainee sta jij aan het begin van je carrière en heb je bij voorkeur al enige stage of werkervaring bijvoorbeeld intercedent opgedaan. Je volgt een relevante HBO opleiding en bent op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op recruitment gebied.

Bekijk vacature

Meer weten?
Neem direct contact op met Maykel Korndewal.

 

033 477 9337

ICT Recruitment Oplossingen

Heeft u moeite met het vinden, bereiken en binden van gekwalificeerde ICT professionals uit de regio die passen binnen uw organisatie? Dan is de dienstverlening van Korndewal IT-workX een uitstekende oplossing voor u.

 

"Op persoonlijke en professionele wijze zetten wij onze kennis en ervaring in om voor uw organisatie de ideale ICT professional te vinden"

 

ICT werving en selectiebureau

Als ICT werving en selectiebureau vervullen wij een cruciale rol in het informeren, adviseren en bemiddelen van professionals en opdrachtgevers binnen de ICT.

Contactformulier

 

 

ICT detavast

ICT detavast is een combinatie van detachering en werving en selectie waarbij de ICT medewerker na 950 uur inhuur kosteloos overgenomen mag worden.

ICT detavast constructie

ICT werving en selectie

Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

ICT werving en selectie

 

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u tijdelijk, voor de duur van het project, een ICT professional inlenen tegen een all-in uurtarief.

ICT Project Detachering