ICT vacatures

Over Korndewal

Korndewal IT-workX ondersteunt organisaties sinds 2006 als strategisch partner bij de werving en selectie van ICT professionals op MBO+, HBO en WO niveau.

Ruim 25 jaar ervaring

Met ruim 25 jaar automatiseringskennis in huis weten wij als geen ander dat continuïteit van uw bedrijfsvoering, in toenemende mate, afhankelijk is van de beschikbaarheid van systemen. De juiste ICT professional, op het moment dat u deze nodig heeft, kan bepalend zijn voor het succes van uw organisatie.

Maatwerk oplossingen

Vanuit bovenstaand uitgangspunt biedt Korndewal IT-workX ICT recruitment oplossingen op maat, zodat u precies die ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Wij nemen uw werk uit handen, waardoor u zich kunt blijven richten op de primaire processen binnen uw organisatie.

Contact

Schrijf je in

Ben jij op zoek naar een baan in de ICT die past bij jouw opleiding, kennisniveau en ambitie?

Wij helpen jou graag verder. Via ons systeem kan je eenvoudig jouw CV opslaan, beheren en online solliciteren op ICT vacatures bij directe eindklanten.

Contactpersoon
Maykel Korndewal
Mobiel: (06) 8128 8290

ICT recruitment uitbesteden

Heeft u structureel problemen met de invulling van ICT vacatures? Heeft u slechts incidenteel een vacature? Overweegt u vanuit strategisch oogpunt samenwerking met een externe partij op het gebied van recruitment? Korndewal IT-workX helpt u graag verder. Wij bieden ICT recruitment oplossingen op maat, zodat u precies de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Wij nemen uw werk uit handen en delen onze kennis, waardoor u zich kunt blijven richten op de primaire processen binnen uw organisatie.

ICT werving en selectie

Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

Werving & Selectie

ICT detavast constructie

Met onze ICT detavast constructie bieden wij u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT professional. Wij komen een arbeidscontract van 950 uur overeen waarna u de medewerker kosteloos een dienstverband kunt aanbieden.

Detavast

Vacature plaatsen

Heeft u op dit moment een ICT vacature en zoekt u een geschikte medewerker? Laat uw gegevens dan achter via onderstaande button.

Vacature plaatsen

Meer informatie

Benieuwd hoe onze dienstverlening voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Bel vrijblijvend met 033 - 477 9337 of laat uw gegevens achter dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Bel terug