Over Korndewal

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Sinds 2006 werven en selecteren wij de beste ICT professionals voor tijdelijke en permanente aanstellingen bij directe eindklanten.

Wij focussen ons op ICT-gerelateerde functies bij organisaties gevestigd in de Randstad. Junior tot senior ICT functies over de volledige breedte van de markt.

Om in contact te komen met de beste kandidaten maken wij gebruik van verschillende tools en technieken waarmee wij ook het niet-werkzoekende deel van de beroepsbevolking bereiken.

Een bewezen werkwijze waarmee wij gekwalificeerde ICT professionals, ook in tijden van een krappe arbeidsmarkt, in beweging krijgen voor de “ideale” uitdaging.

Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio Almere, Amersfoort Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.


Ron Korndewal

Meer weten
Neem direct contact op met Ron Korndewal.

 

 033 477 9337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op