ICT vacatures

Over Korndewal

Korndewal IT-workX ondersteunt organisaties sinds 2006 als strategisch partner bij de werving en selectie van ICT professionals op MBO, HBO en WO niveau.

Met ruim 25 jaar automatiseringskennis in huis weten wij als geen ander dat continuïteit van uw bedrijfsvoering, in toenemende mate, afhankelijk is van de beschikbaarheid van systemen. De juiste ICT professional, op het moment dat u deze nodig heeft, kan bepalend zijn voor het succes van uw organisatie.

Vanuit bovenstaand uitgangspunt biedt Korndewal IT-workX ICT recruitment oplossingen op maat, zodat u precies die ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Wij nemen uw werk uit handen, waardoor u zich kunt blijven richten op de primaire processen binnen uw organisatie.

Klanten

Korndewal IT-workX heeft een grote diversiteit aan klanten opererend binnen verschillende branches. Wij werken hoofdzakelijk samen met directe eindklanten, deze variëren van kleine software ontwikkelbureaus tot grote (internationale) organisaties met eigen ICT support & beheer afdelingen.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 2006 opgericht door Ron Korndewal onder de naam Senet Amersfoort.

De zaken liepen sindsdien voorspoedig, het personeelsbestand is gegroeid en in 2012 heeft Ron Korndewal besloten om in goed overleg afscheid te nemen van Senet.

In 2012 is Maykel Korndewal toegetreden tot de organisatie die vanaf dat moment is voortgezet onder de handelsnaam Korndewal IT-workX. Service en dienstverlening zoals onze klanten en kandidaten gewend zijn maar voortaan onder een andere handelsnaam.

Met het oog op de toekomst is in 2013 de organisatiestructuur van Korndewal IT-workX veranderd. Per 1 januari 2013 is Korndewal IT-workX een aparte B.V. geworden.

Meer weten?

Neem dan Contact op met Korndewal IT-workX.
Schrijf je in!

Toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Schrijf je dan nu in. Eenvoudig jouw CV opslaan, beheren en online solliciteren op ICT vacatures bij directe eindklanten.

Vacatures
inRegio Utrecht
inRegio Utrecht
inregio Utrecht
inUtrecht
Contactpersoon
Maykel Korndewal
Mobiel: (06) 8128 8290

ICT recruitment oplossingen

Korndewal IT-workX is al jaren een betrouwbare leverancier van ICT professionals ter invulling van uw tijdelijke en/of vaste behoefte aan ICT personeel. Op basis van heldere afspraken werven wij tegen scherpe tarieven ICT professionals op junior, medior en senior niveau.

ICT werving en selectie

Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

Werving & Selectie

ICT detavast constructie

Met onze ICT detavast constructie bieden wij u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT professional. Wij komen een detacheringperiode van 950 uur overeen waarna u de medewerker kosteloos een dienstverband kunt aanbieden.

Detavast

ICT project detachering

Op basis van ICT project detachering huurt u tijdelijk één van onze eigen ICT professionals in. Wij hebben per direct medewerkers beschikbaar en hanteren scherpe all-in uurtarieven.

Detachering

Contact

Benieuwd hoe onze dienstverlening voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Bel vrijblijvend met 033 - 477 9337 of laat uw gegevens achter dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Contact