Solliciteren met een baan?

Bekijk jij regelmatig vacaturesites omdat je benieuwd bent wat er nog meer mogelijk is met jouw kennis- en ervaring? Valt je mond open bij het lezen van de functie-eisen of ben je nou echt benieuwd wat een marktconform salaris inhoudt?

Jij bent niet de enige die om een van bovenstaande redenen de CV niet upload of reageert. Je hebt immers een prima baan en hebt liever niet dat jouw werkgever weet dat je rondkijkt om te zien of het gras bij de buren groener is.

Loop je al een tijd met één of meerdere van bovenstaande gedachten rond? Laat dan jouw gegevens achter via onze website met de tijd waarop we jou kunnen bereiken. In vertrouwen en geheel vrijblijvend sparren wij graag over de mogelijkheden.

Belafspraak inplannen


Vacature

Meer informatie
Stel je vragen direct aan Maykel Korndewal.

 

Vacature Bellen  033-4779337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op