Solliciteren en Corona (Covid-19)

Net als de rest van de samenleving hebben wij ook maatregelen moeten nemen om de gezondheidsrisco's rondom de uitbraak van het Corona (Covid-19) te beperken. Wij volgen de adviezen van de Overheid en het RIVM op en zullen op een verantwoorde manier vanuit huis verder werken.

Extra werkgelegenheid in verband met het Corona (Covid-19) virus

Waar veel sectoren waaronder de horeca het momenteel erg zwaar hebben draait onze klantenkring, die voornamelijk uit ICT-dienstverleners bestaat, momenteel overuren. Dit houdt in dat geen vacaturestop aankomt en wij op volle kracht onze wervingsinspanningen voort blijven zetten.

Omdat de ICT-dienstverleners remote vrijwel alle werkzaamheden kunnen uitvoeren en volledig zijn ingericht op "het nieuwe werken" draait de business gewoon door. Er wordt het maximale gevraagd van medewerkers om netwerken beschikbaar te houden en organisaties te faciliteren in het thuiswerken.

Sollicitatieprocedures en Corona (Covid-19)

De sollicitatieprocedures zullen er vanwege het Corona (Covid-19) virus anders uitzien. Fysieke contactmomenten zullen wij vooralsnog tot een minimum beperken hetgeen inhoudt dat telefonisch contact en videobellen onze voorkeur geniet.

Omdat er veel vanuit huis gewerkt wordt kan het helaas wel zijn dat een reactie op jouw sollicitatie iets langer dan gebruikelijk duurt. Veel van onze klanten hebben kinderen in huis en verplaatsen werkzaamheden naar de avonduren.

Meer informatie nodig of behoefte aan contact?

Ondanks de onrust omtrent Corona (Covid-19) biedt het thuiswerken ook de mogelijkheid om vrijuit te bellen. Je kan Maykel Korndewal rechtstreeks bereiken op maykel@korndewal.nl of 06-81288290 (ook whatsapp).

 

Openstaande Functies

 

 


Vacature

Meer informatie
Stel je vragen direct aan Maykel Korndewal.

 

Vacature Bellen  033-4779337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op