Adreswijziging 1 januari 2021

Beste relaties,

Na ruim 14 jaar met veel plezier vanuit kantoorlocatie “Yellowstones” in Amersfoort gewerkt te hebben gaan wij met Korndewal IT-workX verhuizen.

Per 1 januari 2021 zullen wij ons vestigen in BusinessCenter Spoetnik aan de A1 in Amersfoort. Het nieuwe adres is Spoetnik 30 - 2.5, 3824 MG Amersfoort.

In verband met de overheidsmaatregelen ontvangen wij nog geen bezoekers. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 033-4779337.

ICT Vacatures
 

 

 

 

 

 

 


Vacature

Meer informatie
Stel je vragen direct aan Maykel Korndewal.

 

Vacature Bellen  033-4779337

Korndewal - ICT Recruitment

Korndewal is gespecialiseerd in ICT Recruitment. Wij werven ICT professionals voor het MKB, grootbedrijf, overheidsorganisaties en stichtingen. Sinds 2006 ontzorgen wij werkgevers op persoonlijke en professionele wijze bij de tijdelijke- of permanente invulling van de personeelsbehoefte.

 

ICT detavast

Bij ICT detavast werven wij een ICT professional voor uw organisatie die u na 950 uur inhuur kosteloos kunt overnemen.

ICT detavast constructie

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van ervaren ICT professionals beschikken.

ICT Project Detachering

 

ICT werving en selectie

Bij ICT werving en selectie verzorgen wij op basis van “no cure no pay” de werving van ICT professionals tegen een vooraf overeengekomen fee.

ICT Werving & Selectie

 

ICT recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy kunt u op basis van een all-in uurtarief tijdelijk over de expertise van een ervaren ICT recruitment consultant beschikken.

Neem direct contact op