ratio pixel

Vacature Front-end Engineer / Developer - Zevenaar

Korte beschrijving

Exonet is dé stille kracht achter duizenden bedrijfskritische websites en applicaties, wij bieden een totaaloplossing voor Managed Hosting. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn er een aantal toffe web applications waarin wij zoveel mogelijk processen automatiseren en inzichtelijk maken, met als doel het leven van onze collega’s en klanten makkelijker en eenvoudiger maken. Dit vereist het doorlopend onderzoeken van nieuwe technieken en tijd vrijmaken om processen en daarmee de dienstverlening te verbeteren. Vind jij usability en looks bij software minstens zo belangrijk als de onderliggende techniek? Wij komen graag in contact.

Wie zoeken we?

Een technische collega met een passie voor het ontwikkelen van nieuwe features afgestemd op de wensen van onze collega’s en klanten. Je haalt er energie uit om vette software te maken, een gelikte front-end gebruikmakend van verschillende API’s.

Je vindt het leuk om in teamverband te werken aan interne projecten. We sparren veel met elkaar, vergelijken verschillende mogelijkheden en kiezen altijd voor de beste oplossing. Je vindt het leuk om gebruik te maken/ontwikkelen aan open source software.

Functieomschrijving

Als Front-end Engineer / Developer heb je een breed of specifieker takenpakket. We werken voornamelijk aan eigen projecten waarbij we de keuze graag bij jou neerleggen. Je maakt onderdeel uit van een ontwikkelteam dat momenteel 5 collega’s bestaat. Je gaat direct een bijdrage leveren aan nieuwe projecten die verder uitgedacht, opgezet en geïmplementeerd moeten worden.

Daarnaast werken we aan een Exonet API die zowel intern als extern door klanten wordt gebruikt, hiermee proberen we zoveel mogelijk data en processen inzichtelijk te maken en te automatiseren.

Voorbeelden hiervan zijn een compleet ticket systeem voor interne en externe communicatie, met één druk op de knop een virtuele server deployen, een SSL bestelling verwerken, of eenvoudig en snel een domeinnaam vastleggen. Dit alles wordt beheerd en getoond in meerdere losstaande front-end applicaties, van uitgebreide admin applicaties, tot customer portals en dashboard.

Wij vragen

Een leergierige en technisch gedreven collega met een grote voorliefde voor open source oplossingen. Onze front-end applicaties worden voornamelijk in React geschreven en draaien op een Node server. Ben jij die superheld in Vue.js? Ook daar is ruimte voor! Vanzelfsprekend is ervaring met npm, yarn, HTML, CSS en verstand van UX een absolute pré. Dit geldt ook voor kennis van mobile en responsive design.

Je hecht waarde aan een informele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om nieuwe technieken en tools eigen te maken. Je vindt het leuk om in sprints te werken, korte doelen te stellen en die ook te behalen. Je neemt voldoende kennis mee om een waardevolle bijdrage te leveren binnen het team en tijdens een kennismaking is een goede klik minstens zo belangrijk.

Het is een pré als je beschikt over een relevante vooropleiding maar ook een autodidact met relevante werkervaring is van harte welkom!

Wij bieden

Een leuke baan waarin jij jezelf nooit hoeft te vervelen. Bij Exonet staan klanten, techniek en persoonlijke ontwikkeling centraal. Je wordt dagelijks uitgedaagd door vraagstukken van onze klanten en hebt daarbij 20 ervaren collega’s om jouw passie mee te delen.

 • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring (vraag hier gerust naar);
 • Laptop, telefoon van werk en een leaseauto (of mobiliteitsbudget);
 • 25 vakantiedagen, tijd voor tijd regeling en wettelijke vakantiegeld;
 • Eigen werkplek op kantoor en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Bonusregeling die afhankelijk is van het bedrijfsresultaat;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een goede vergoeding bij evt. overwerk;
 • Uitgebreide lunchregeling en friet op de vrijdag;
 • Gratis gebruik van een moderne fitnessruimte op kantoor.

Over Exonet

Met ruim 19 jaar ervaring zijn wij de stille kracht achter duizenden bedrijf kritische websites en applicaties. Bij ons draait hosting nog om hoogwaardige, klantgerichte oplossingen waar techniek en kwaliteit centraal staan. We zijn er trots op dat we volledig onafhankelijk zijn en keuzes kunnen maken in het belang van onze klanten en medewerkers. “We doen iets goed, of we doen het niet” is de reden dat we na 19 jaar alleen nog doen waar we echt goed in zijn; Managed Hosting!

Exonet is geheel onafhankelijk, wij werken dus niet met investeerders of moederbedrijven. Wij doen het op eigen kracht, omdat wij de keuzes willen maken die in het belang zijn van onze klanten en ons team. Dat doen wij in de eerste plaats altijd op basis van de techniek. Exonet is opgericht en wordt geleid door techneuten. Dat zul je in alles gaan merken.

Je komt te werken op ons gloednieuwe kantoor (langs de A12 bij Zevenaar) dat van alle gemakken is voorzien. Naast een optimale werkplek is er ook veel ruimte voor ontspanning in het kantoor. Zo hebben wij een gameroom, een fitnessruimte en een terras met een barbecue. Daarnaast organiseren wij regelmatig hackathons, bedrijfsuitjes en andere leuke events.

Interesse

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over Exonet of de openstaande vacature?

Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) houdt voor ons de W&S Bureaus buiten de deur en vertelt jou graag meer over Exonet. Je kan hem bereiken via maykel@werkenbijexonet.nl of 06-81288290 (WhatsApp).

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld en we respecteren een opzegtermijn bij een overstap richting Exonet. Wij denken graag in mogelijkheden en zijn flexibel qua planning!

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;

 • Telefonische kennismaking en doornemen informatie met Maykel Korndewal;
 • (Online) kennismaking met Robin Mulder of Jesper Weiland en Marees Bevers/ (virtuele) rondleiding in ons nieuwe kantoor;
 • Inhoudelijk gesprek en kennismaking met jouw toekomstige collega’s van het Development Team.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie over deze vacature? Maykel Korndewal staat je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

 • Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen graag je sollicitatie.