Artikelen in categorie

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen in deze categorie. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
2 artikelen weergegeven

Wij zoeken ICT talent met retail kennis

Wij zoeken commercieel & IT talent met retail kennis ICT dienstverlener Korndewal IT-workX is gespecialiseerd in het leveren van ICT medewerkers aan organisaties die tijdelijke of vaste behoefte hebben aan ICT personeel. Waarom retail kennis? Omdat een deel van ons klantenbestand zich binnen de retail(winkel automatisering) bevindt zijn wij doorlopend ...

Wij zoeken 12 FTE per direct

Wij zoeken 12 FTE per direct Vanwege groei bij één van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar 12 fte Field Service Engineers. Het betreft in alle gevallen een uiteindelijk vast dienstverband waar je bij gebleken geschiktheid direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Junior Field Service Engineer ...

ICT Recruitment Oplossingen

Heeft u moeite met het vinden, bereiken en binden van gekwalificeerde ICT professionals uit de regio die passen binnen uw organisatie? Dan is de dienstverlening van Korndewal IT-workX een uitstekende oplossing voor u.

 

"Op persoonlijke en professionele wijze zetten wij onze kennis en ervaring in om voor uw organisatie de ideale ICT professional te vinden"

 

ICT werving en selectiebureau

Als ICT werving en selectiebureau vervullen wij een cruciale rol in het informeren, adviseren en bemiddelen van professionals en opdrachtgevers binnen de ICT.

Contactformulier

 

 

ICT detavast

ICT detavast is een combinatie van detachering en werving en selectie waarbij de ICT medewerker na 950 uur inhuur kosteloos overgenomen mag worden.

ICT detavast constructie

ICT werving en selectie

Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

ICT werving en selectie

 

 

ICT project detachering

Bij ICT project detachering kunt u tijdelijk, voor de duur van het project, een ICT professional inlenen tegen een all-in uurtarief.

ICT Project Detachering