• Contact

  Korndewal IT-workX B.V.

  Nijverheidsweg Noord 60-71
  3812 PM Amersfoort

  T 033 - 4779337

 • Bel 033 - 4779337

  ICT recruitment oplossingen

  Heeft u structureel problemen met de invulling van ICT vacatures? Heeft u slechts incidenteel een vacature? Overweegt u vanuit strategisch oogpunt samenwerking met een externe partij op het gebied van recruitment? Korndewal IT-workX helpt u graag verder. Wij bieden ICT recruitment oplossingen op maat, zodat u precies de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Wij nemen uw werk uit handen en delen onze kennis, waardoor u zich kunt blijven richten op de primaire processen binnen uw organisatie.

  ICT werving en selectie

  Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

  Werving & Selectie

  ICT detavast constructie

  Met onze ICT detavast constructie bieden wij u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT professional. Wij komen een arbeidscontract van 950 uur overeen waarna u de medewerker kosteloos een dienstverband kunt aanbieden.

  Detavast

  Vacature plaatsen

  Heeft u op dit moment een ICT vacature en zoekt u een geschikte medewerker? Laat uw gegevens dan achter via onderstaande button.

  Vacature plaatsen

  Meer informatie

  Benieuwd hoe onze dienstverlening voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn? Bel vrijblijvend met 033 - 477 9337 of laat uw gegevens achter dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  Bel mij terug

  ICT recruitment

  Korndewal IT-workX ondersteunt organisaties sinds 2006 als strategisch partner bij de werving en selectie van ICT professionals.

  Carrière mogelijkheden ICT vacatures voor MBO, HBO en WO ICT professionals.

  Op zoek naar een tijdelijke of een vaste baan? Korndewal IT-workX bemiddelt ICT professionals op MBO+, HBO en WO niveau.

  ICT recruitment
  De juiste ICT professional, op het moment dat u deze nodig heeft, kan bepalend zijn voor het succes van uw organisatie.
  Direct zoeken naar vacatures

  Contactformulier

  Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. We nemen dan binnen zo kort mogelijke tijd contact met u op.
  Onze klanten
  Contactformulier |   Cookies |   Disclaimer |   Nieuws |   Privacy verklaring |   Sitemap |  
  OTYS Recruiting Technology