Actuele ICT Vacatures
Nieuwsartikelen
24-03-2017
Sta jij open voor een andere uitdaging maar maak je dit niet openlijk kenbaar? Dan biedt een kennismaking buiten werktijd ...
05-07-2016
Vanwege groei bij onze direct eindklanten zijn wij per direct op zoek naar junior, medior en senior systeembeheerders. Wij vragen ...
Nieuwe vacatures
Locatie: Zeewolde
Locatie: Amersfoort
Locatie: Amersfoort
Locatie: Zeewolde
Locatie: Houten

Alle ICT vacatures

ICT Consultant - Zeewolde

Ben jij een ervaren ICT-professional met een voorliefde voor complexere ICT-vraagstukken op infrastructuur gebied? Iemand die MKB+ klanten ook tijdens de pre-sales graag adviseert over de mogelijkheden? Wij komen graag in contact!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00404

Mobile App Developer iOS / Android en/of Xamarin - Waardenburg

Per direct op zoek naar een gepassioneerde Mobile App Developer, op het gebied van Android / iOS en / of Xamarin, die zich wil bezighouden met ontwikkeling van innovatieve zelfscanoplossingen binnen de retailbranche.
Gepubliceerd: 20-04-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITRK00403

(Junior) Projectleider - Amersfoort

Op zoek naar een uitdagende (junior) Projectleider functie bij een snelgroeiende ICT-dienstverlener gevestigd in Amersfoort? Een platte, informele organisatie waar vernieuwing en verbetering een wekelijks terugkomend thema is? Maak kennis met Office Extensions.
Gepubliceerd: 30-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00401

Senior Systeembeheerder - Amersfoort

Beschik jij over ervaring als allround systeembeheerder bij een ICT-dienstverlener en ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Wij zijn per direct op zoek naar een senior Microsoft systeembeheerder ter versterking van ons team.
Gepubliceerd: 29-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00400

On-site Systeembeheerder - Zeewolde

Op zoek naar een uitdagende functie als on-site systeembeheerder? Uiteenlopende MKB+ omgevingen waar je verantwoordelijk bent support op en beheer van On-Premises of Hybride ICT-omgevingen? Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandige systeembeheerder.
Gepubliceerd: 27-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#IT00398

Systeembeheerder - Amersfoort

Beschik jij hbo-werk en denkniveau en ben je op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie waar jouw eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team per direct een ondernemende Systeembeheerder.
Gepubliceerd: 24-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00385

Junior Systeembeheerder - Amersfoort

Beschik je over een afgeronde mbo-niveau 4 ICT-beheer opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Een functie waarin je niet de hele dag calls conform ITIL doorzet maar daadwerkelijk ervaring als Systeembeheerder op kan doen? Maak kennis met Open ICT!
Gepubliceerd: 24-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00384

Netwerk Engineer - Houten

Ben jij een Netwerk Engineer met ervaring in het inrichten, optimaliseren en/of verhuizen van netwerkomgevingen? Van MKB tot multi-tier datacenter met 24/7 bedrijfskritische applicaties? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een Netwerk Engineer.
Gepubliceerd: 24-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00386

Software Engineer - Omgeving Utrecht

Een vaste baan als back-end Software Engineer in Montfoort? Aan de slag binnen een multidisciplinair team van 14 ervaren Software Engineers? Wij zoeken per direct een nieuwe collega die een actieve bijdrage wil leveren aan de bijdrage van een ASP point of sale programma.
Gepubliceerd: 24-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#IT00389

Software Engineer - Waardenburg

Op zoek naar een vaste baan als back-end Software Engineer? Binnen een team van 10 ervaren Nederlandstalige Software Engineers in Waardenburg? Wij zoeken een nieuwe collega die actief wil bijdragen aan de (door)ontwikkeling van een state-of-the-art zelfscanoplossing.
Gepubliceerd: 24-03-2017
Publicatie status:Nieuw
Referentie nr:#ITMK00388
Zoekcriteria
Vacature mailing
Maak direct een alert aan en word automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures.