ICT werving en selectie

Behoefte aan ICT professionals binnen uw organisatie die van toegevoegde waarde zijn voor de bedrijfsvoering? Wij bieden u een passende oplossing op basis van ICT werving en selectie.

Hoe werkt ICT werving en selectie

ICT werving en selectie verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van ICT professionals voor een vaste baan. Als vergoeding voor een geslaagde ICT werving en selectie opdracht betaald u als werkgever eenmalig een ICT werving en selectie fee.

Voordelen ICT werving en selectie

Een goed werving en selectieproces is, vanuit strategisch oogpunt, belangrijk voor organisaties om de kennis op pijl te houden en de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Dankzij een goed ICT werving en selectie bureau bespaart u kostbare tijd en ontvangt u alleen relevante CV's die aansluiten op uw vacature.

U betaalt bij ICT werving en selectie alleen een fee als de medewerker bij u in dienst treedt. De fee wordt vooraf vastgelegd waardoor u exact weet welk percentage u bij een succesvolle plaatsing verschuldigd bent."

Omdat een ICT werving en selectiebureau vaak op basis van no cure, no pay werkt betaalt u alleen voor werkelijk gerealiseerde oplossingen. Een goed werving en selectiebureau zal de advertentiekosten niet doorbelasten als u de vacature zelf invult.

Informatie ICT werving en selectie

Bent u op zoek naar ICT professionals en dan in het bijzonder geïnteresseerd in de mogelijkheden van de ICT werving en selectie?

 

Neem direct contact op 033-4779337

 

Vanuit onze vestiging in Amersfoort verzorgen wij ICT werving en selectie voor directe eindklanten in de regio's Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Maak kennis met Korndewal

Gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals en opdrachtgevers binnen de ICT.