ICT werving en selectie

Korndewal IT-workX biedt u op basis van ICT werving en selectie, ICT medewerkers die in één lijn denken met de strategie en doelstellingen van uw organisatie.

Hoe werkt ICT werving en selectie

ICT werving en selectie ook wel te omschrijven als recruitment verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van ICT medewerkers voor een vaste baan. Als vergoeding voor een geslaagde ICT werving en selectie opdracht betaald u als werkgever eenmalig een ICT werving en selectie fee.

Wanneer ICT werving en selectie

 • Behoefte aan vaste ICT medewerkers
 • Alleen relevante sollicitaties ontvangen
 • Geen tijd om dagelijks telefoontjes/mailtjes te ontvangen
 • Acquisitie aan de hand van vacatures op uw website voorkomen
 • Beperkte kennis/ervaring met betrekking werven ICT medewerkers
 • Voordelen ICT werving en selectie

  Een goed werving en selectieproces is strategisch belangrijk voor organisaties of onderneming om de kennis op pijl te houden en de kwaliteit van de geleverde diensten te waarborgen. Dankzij een goed ICT werving en selectie bureau bespaart u kostbare tijd en ontvangt u alleen relevante ICT medewerkers. Een eenmalige werving en selectie fee verdient u, indien de juiste ICT medewerker geleverd is, snel terug. Het ICT talent aanwezig bij een organisatie is namelijk in grote lijnen bepalend voor de bedrijfsresultaten.

  Werving en selectie uitbesteden?

  Bent u op zoek naar ICT medewerkers en dan in het bijzonder geïnteresseerd in de mogelijkheden van werving en selectie? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u alles over onze dienstverlening te vertellen.

  Neem contact op 

  Korndewal IT-workX

  Korndewal IT-workX heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van ICT medewerkers op basis van ICT werving en selectie. Het netwerk van Korndewal IT-workX bevindt zich voor 100% binnen de ICT branche waardoor wij in staat zijn een ICT werving en selectie opdracht snel in te vullen.

  Bij Korndewal IT-workX bent u verzekerd van kwaliteit. ICT medewerkers die wij aanbieden op basis van ICT werving en selectie weten wie de opdrachtgever is en hebben zelf ook aantoonbare interesse voor de vacature. Op deze manier verdoen wij geen kostbare tijd en is er tijdens een oriënterend gesprek ruimte voor relevante, inhoudelijke vragen waardoor er vaak geen tweede gesprek noodzakelijk is.

  Vanuit onze vestiging in Amersfoort verzorgen wij ICT werving en selectie voor directe eindklanten in de regio Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

  Contactpersoon

  ICT werving en selectie

  Maykel Korndewal
  Telefoon: 033 - 4779337
  E-mail: maykel@korndewal.nl