ICT werving en selectie

Heeft u op dit moeite met de invulling van uw ICT vacature(s)? Zoekt u vanuit strategisch oogpunt een extra wervingskanaal? Zoekt u naast goede nu ook betere ICT professionals? Wij gaan de uitdaging graag aan. Van goede naar betere ICT professionals die passen binnen uw bedrijfscultuur en in één lijn denken met de strategie en doelstellingen van uw organisatie.

Korndewal IT-workX heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van ICT medewerkers op basis van ICT werving en selectie. Ons netwerk bevindt zich voor 100% binnen de ICT branche waardoor wij in staat zijn een ICT werving en selectie opdracht snel in te vullen.

Hoe werkt ICT werving en selectie

ICT werving en selectie ook wel te omschrijven als recruitment verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van ICT professionals voor een vaste baan. Als vergoeding voor een geslaagde ICT werving en selectie opdracht betaald u als werkgever eenmalig een ICT werving en selectie fee.

Wanneer ICT werving en selectie

 • Behoefte aan vaste ICT professional
 • Alleen relevante sollicitaties ontvangen
 • Geen tijd om dagelijks telefoontjes/mailtjes te ontvangen
 • Acquisitie aan de hand van vacatures op uw website voorkomen
 • Beperkte kennis/ervaring met betrekking werven ICT professionals
 • Voordelen ICT werving en selectie

  Een goed werving en selectieproces is, vanuit strategisch oogpunt, belangrijk voor organisaties om de kennis op pijl te houden en de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Dankzij een goed ICT werving en selectie bureau bespaart u kostbare tijd en ontvangt u alleen relevante CV's die aansluiten op uw vacature. Een eenmalige werving en selectie fee verdient u, indien de juiste ICT professional geleverd is, snel terug. Het ICT talent aanwezig bij een organisatie is namelijk in grote lijnen bepalend voor de bedrijfsresultaten.

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar ICT professionals en dan in het bijzonder geïnteresseerd in de mogelijkheden van werving en selectie? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u alles over onze dienstverlening te vertellen.

  Vanuit onze vestiging in Amersfoort verzorgen wij ICT werving en selectie voor directe eindklanten in de regio Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

  Neem contact op 

  Contactpersoon

  ICT werving en selectie

  Maykel Korndewal
  Telefoon: 033 - 4779337
  E-mail: maykel@korndewal.nl