ICT recruitment

Korndewal IT-workX is al jaren een betrouwbare leverancier van ICT professionals ter invulling van uw tijdelijke en/of vaste behoefte aan ICT personeel. Op basis van heldere afspraken werven wij tegen scherpe tarieven ICT professionals op junior, medior en senior niveau.

Recruitment diensten

Korndewal IT-workX helpt u graag bij de invulling van uw ICT vacatures. Wij werven ICT professionals op basis van drie constructies.

ICT werving en selectie

Op basis van werving en selectie zoeken én vinden wij de juiste ICT professional voor uw organisatie tegen een vooraf overeengekomen werving en selectie fee.

Werving & Selectie

ICT detavast constructie

Met onze ICT detavast constructie bieden wij u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT professional. Wij komen een detacheringperiode van 950 uur overeen waarna u de medewerker kosteloos een dienstverband kunt aanbieden.

Detavast

ICT detachering

Op basis van ICT detachering huurt u tijdelijk één van onze eigen ICT professionals in. Wij hebben per direct medewerkers beschikbaar en hanteren scherpe all-in uurtarieven.

Detachering

Werving verschillende ICT functies

Wij bieden een totaaloplossing voor uw behoefte aan tijdelijk en vast ICT personeel. Dankzij diverse wervingsmiddelen, netwerken en een eigen database hebben wij toegang tot een breed en diep bestand aan (latent) werkzoekende ICT professionals.

Bij ons kunt u o.a. terecht voor ICT professionals met kennis/ervaring binnen diverse branches op het gebied van:

  • Applicatiebeheer (technisch / functioneel)
  • Applicatie ontwikkeling (o.a. C#, .Net, PHP, Java)
  • Management (o.a. salesmanagers, projectmanagers, servicemanagers, business consultants)
  • Support (o.a. helpdesk-, support-, servicedesk medewerkers)
  • Systeembeheer (o.a. VmWare, XenApp, Citrix, MS SCCM, SCOM)
  • Netwerkbeheer (o.a. CCNA of CCNP gecertificeerd)
  • Testing (o.a. TMap / ISTQB)

Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Contactpersoon

ICT recruitment

Ron Korndewal
Telefoon: 033 - 4779337
E-mail: ron@korndewal.nl