ICT detavast

In de praktijk ervaren hoe een nieuwe medewerker binnen uw organisatie presteert voor u een vaste dienstbetrekking aangaat? Wij bieden u een passende oplossing met onze ICT detavast constructie.

Hoe werkt ICT detavast

ICT detavast is een werving en selectie constructie waarbij de ingehuurde medewerker na 950 uur dienstverband (half jaar) kosteloos overgenomen mag worden.

Een ICT detavast constructie geeft werkgevers een langere proefperiode om te kijken of een nieuwe medewerker goed functioneert binnen de organisatie.

Voordelen ICT detavast

Gedurende de detavast periode behartigen wij de belangen van zowel kandidaat als opdrachtgever. Intensieve begeleiding, gelijke arbeidsvoorwaarden en heldere afspraken zorgen ervoor dat ruim 90% van onze medewerkers, na verstrijken van de detavast periode, een vaste dienstbetrekking aangaat.

U betaalt bij ICT detavast geen werving en selectie fee op het moment dat nieuwe medewerker bij u in dienst treedt. Overname na 950 uur is kosteloos! Een ICT detavast constructie geeft u langer de gelegenheid om te kijken of de nieuwe medewerker goed functioneert binnen uw organisatie.

Omdat bij een ICT detavast constructie de nieuwe medewerker de eerste 950 uur bij Korndewal IT-workX in dienst is nemen wij, tot het moment van overname, alle werkgeverslasten en risico’s voor onze rekening.

Informatie ICT detavast

Bent u op zoek naar ICT professionals en dan in het bijzonder geïnteresseerd in de mogelijkheden van de ICT detavast constructie?

 

Neem direct contact op 033-4779337

 

Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio's Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Maak kennis met Korndewal

Gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals en opdrachtgevers binnen de ICT.