ICT detavast

Ziet u graag in praktijk hoe een nieuwe ICT professional binnen uw organisatie presteert voor u een vaste dienstbetrekking aangaat? Korndewal IT-workX biedt u een passende oplossing met onze ICT detavast constructie.

Hoe werkt een ICT detavast constructie

ICT detavast is een werving en selectie constructie waarbij de ICT medewerker na 950 uur dienstverband (half jaar) kosteloos overgenomen mag worden. Een ICT detavast constructie geeft werkgevers een langere proefperiode om te kijken of een ICT medewerker goed functioneert binnen de organisatie.

Wanneer kiest u voor ICT detavast constructie

 • Langere proefperiode (950 uur)
 • Behoefte aan vaste ICT medewerkers
 • Geen werving en selectie fee
 • Uitgebreide screening en voorselectie
 • Voordelen ICT detavast constructie

  Gedurende de detavast periode behartigen wij de belangen van zowel kandidaat als opdrachtgever. Intensieve begeleiding, gelijke arbeidsvoorwaarden en heldere afspraken zorgen ervoor dat ruim 90% van onze ICT professionals, na verstrijken van de detavast periode, een vaste dienstbetrekking aangaat.

  U betaalt bij ICT detavast geen werving en selectie fee op het moment dat de ICT medewerker bij u in dienst treedt. Overname na 950 uur is kosteloos! Een ICT detavast constructie geeft u langer de gelegenheid om te kijken of de ICT medewerker goed functioneert binnen uw organisatie.

  Omdat bij een ICT detavast constructie de ICT medewerker de eerste 950 uur bij Korndewal IT-workX in dienst is nemen wij, tot het moment van overname, alle werkgeverslasten en risico’s voor onze rekening.

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar ICT professional  en dan in het bijzonder geïnteresseerd in onze ICT detavast constructie? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u alles over onze dienstverlening te vertellen.

  Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

  Neem contact op 

  Contactpersoon

  ICT detavast

  Maykel Korndewal
  Telefoon: 033 - 4779337
  E-mail: maykel@korndewal.nl