ICT detavast

950 uur inhuur kosteloze overname

Korndewal IT-workX biedt u zekerheid bij het vinden van een vaste ICT medewerker dankzij onze expertise en bewezen ICT detavast constructie.

Hoe werkt een ICT detavast constructie

ICT detavast is een combinatie van detachering en werving en selectie waarbij de ICT medewerker na 950 uur inhuur kosteloos overgenomen mag worden. Een ICT detavast constructie geeft werkgevers een langere proefperiode om te kijken of een ICT medewerker goed functioneert binnen de organisatie.

Wanneer kiest u voor ICT detavast constructie

 • Langere proefperiode (950 uur)
 • Behoefte aan vaste ICT medewerkers
 • Geen werving en selectie fee
 • Uitgebreide screening en voorselectie
 • Voordelen ICT detavast constructie

  U betaalt bij ICT detavast geen werving en selectie fee op het moment dat de ICT medewerker bij u in dienst treedt. Overname na 950 uur is kosteloos! Een ICT detavast constructie geeft u langer de gelegenheid om te kijken of de ICT medewerker goed functioneert binnen uw organisatie.

  Omdat bij een ICT detavast constructie de ingehuurde ICT medewerker de eerste 950 uur bij Korndewal IT-workX in dienst is nemen wij, tot het moment van overname, alle werkgeverslasten en risico’s voor onze rekening.

  Op zoek naar een vaste ICT medewerker?

  Bent u op zoek naar ICT medewerkers en dan in het bijzonder geïnteresseerd in onze ICT detavast constructie? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en u alles over onze dienstverlening te vertellen.

  Neem contact op 

  Korndewal IT-workX

  Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste ICT medewerker en stellen deze graag op basis van een ICT detavast constructie aan u voor. Het feit dat ruim 90% van de door ons geleverde ICT medewerkers, op basis van ICT detavast constructie, een vast dienstverband krijgt aangeboden en accepteert bij onze opdrachtgever getuigt van onze professionele aanpak.

  Vanuit onze vestiging in Amersfoort werven wij ICT professionals voor directe eindklanten in de regio Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

  Contactpersoon

  ICT detavast

  Maykel Korndewal
  Telefoon: 033 - 4779337
  E-mail: maykel@korndewal.nl